Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
П`ятниця, 17.05.2024, 05:54
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2008 » Листопад » 26 » Волинські журналісти закінчили сезон у Білорусі
Волинські журналісти закінчили сезон у Білорусі
15:00
Без поразок, але й без трофеїв повернулися із столиці Білорусі наші земляки з СК «Абзац» (президент Костянтин Лоцман), що представляє Спортивну асоціацію працівників ЗМІ Луцька. На другому кубку Білоруської телерадіокомпанії, за участю 12-ти команд, волинська команда представляла Україну та цілком сподівалася потрапити до числа призерів. Нажаль формула турніру не дозволила нашим землякам здобути бодай бронзовий комплект нагород. Команди-учасниці були поділені на чотири відбірні групи по три команди в кожній. До півфіналів виходили лише переможці.

В першому матчі лучанам протистояв відомий на теренах Білорусі колектив білоруських зірок естради та спорту «All Stars». В складі господарів грали брат Сергія Алєйнікова (віце-чемпіона Євро 1988) та чорношкірий екс-металург з Донецька Олісе. Проте в першому таймі наша команда домінувала на майданчику, створюючи момент за моментом. Логічно, що перевага  перетворилася на гол Віталія Лузарєва. Але втримати перемогу не вдалося. Наприкінці зустрічі «зіркам» вдалося вразити ворота, які вперше у своїй кар’єрі захищав Анатолій Савич. Свисток судді зафіксував нічию - 1:1.

В другій грі з командою «БелТА» нашим хлопцям треба було не просто вигравати, а й забивати якомога більше м’ячів, аби створити труднощі «All Stars» у заочному протистоянні. Завдання тренера на гру було виконано. Підсумкові 9:0 (відзначилися Сергій Галицький (5 м’ячів), Роман Юлдашев (3 голи) та Віталій Лузарєв налаштовували на позитивний результат, але суперник був іншої думки. Забивши у ворота деморалізованої першою поразкою команди «БелТА» на декілька голів більше за волинян, «зірки» потрапили до півфіналу.

Ось так нашим землякам вкотре довелося переконатися, що власну турнірну долю краще вирішувати переконливими перемогами, які дозволяють бути незалежними від примх футбольної фортуни. Адже по ходу зустрічі з «All Stars» моментів у лучан було більш ніж достатньо.

Перемогу ж у  турнірі святкували чемпіони цьогорічного турніру «Волинь-2008» з мінської команди «Автобаза» (представляє однойменний журнал), яка у фіналі перемогла литовський «Прелєгєнтай». Бронза дісталася команді білоруських зірок «All Stars».

Переглядів: 904 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 5.0/2 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024