Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
П`ятниця, 19.04.2024, 00:35
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2011 » Січень » 31

«Л-Транс» (Торчин), «Вотранс-ЛСТМ» (Луцьк) та «Шанс-Авто» (Ковель) чекатимуть четверга, коли відбудеться жеребкування півфіналів першого в історії Волині розіграшу Кубку області. Усі ці зазначені команди здобули перемоги у чвертьфіналах і тепер готуються до підкорення наступного етапу, після якого стане відома пара учасників головного матчу.
Отже, у матчі відкриття зустрілися «Л-Транс» та «Динамо-міліція» з Горохова. Торчинський колектив, який вважався фаворитом цієї пари, ледь не подарував чергову сенсацію у власному виконанні. Рахунок 1:1 після першо ... Читати далі »
Переглядів: 783 | Дата: 31.01.2011 | Рейтинг: 4.5/2

І завдав її лідерові Чемпіонату Луцька у вищій лізі той, від кого це, відверто кажучи. «Волиньтабак» зумів помститися суперникові за нищівну поразку у першому колі з рахунком 1:7. Створивши головну сенсацію тура, команда Ростислава Макієнко відірвалася від групи аутсайдерів і, головне, зберегла інтригу у змаганнях. Тепер від головного переслідника у вигляді «Вотранс-ЛСТМ», «Л-Транс» відділяє одне очко. Хоча на рахунку у представників Торчина ще одна гра у запасі. Зазначимо, що головні події розгорнулися наприкінці матчу, коли за рахунку 4:2 на користь «Волиньтабака», команди почали демонструвати відкритий футзал і спромоглися ще на чотири голи. Щоправда, навпіл – у складі «Л-Транс» відзначилися головний бомбардир чемпіонату Ігор Махнюк та Андрій Петров, а у «Волиньтабака» свої другі м’ячі у грі провели Костянтин Вознюк та Віктор Лінніков.
Також п ... Читати далі »
Переглядів: 830 | Дата: 31.01.2011 | Рейтинг: 3.0/2

Минулі вихідні у першій лізі Чемпіонату Луцька виявилися багатими на несподіванки. З лідерів змагань тільки «Майдан» та «Володимирівка» не втратили очки, а ось усі інші змушені були капітулювати перед опонентами. Почалося все з непередбачуваного результату у грі «ВОГ» та «ЛНТУ-Датагруп», в якій студенти зазнали третьої у сезоні поразки. Хоча шансів вирвати три очки в представників провідного технічного ВУЗу Волині було вдосталь. Три (!!!) нереалізовані 10-метрові, купа шансів у воріт суперника, але знову про себе нагадала футбольна приказка «Не забиваєш ти, забивають тобі». Три голи «вогівців» ще у першому таймі стали підтвердженням цього вислову, до того ж, фактично гарантували жовто-зеленим перемогу у матчі. 
Наступним привітом від футзальних Богів, які вирішили закрутити інтригу у чемпіонаті, став результат матчу «Колоса» і «Но ... Читати далі »
Переглядів: 1030 | Дата: 31.01.2011 | Рейтинг: 3.8/9


За тур до завершення чемпіонату України у першій лізі західної зони волинської групи команда «Військового ліцею» окупувала першу сходинку турнірної таблиці. І хоча у головного переслідувача «Горохівчанки», яка відстає на три очки, два матчі в запасі, вирішувати, хто піде далі з першої позиції, ці команди будуть в очній зустрічі, яка відбудеться вже цього тижня. Зрештою, у звітному турі «Ліцей» здобув дві сухі перемоги, здолавши «Легіон» 3:0 та «Тому-Едельвейс» 6:0.
Також відзначимо другу перемогу у сезоні команди «Легіон», яка програючи по ходу гри «ВНУ» 0:2 зуміла вирвати три очки. У складі команди Дмитра Голоскокова відзначилися досвідчені гравці Олена Хомич та Анна Шлангоф, ... Читати далі »
Переглядів: 653 | Дата: 31.01.2011 | Рейтинг: 4.8/6

Обидва матчі за участю лідерів Чемпіонату Луцька у другій лізі завершилися на користь фаворитів. Але якщо перемога «Гіркої Полонки» над явним аутсайдером «Волиньобленерго» була закономірною та з великим рахунком, то «Модерн-Експо» здобуло чергові три очки досить важко. Причиною цьому стали гравці «ВОДТРК», які за відсутністю одного зі своїх лідерів Володимира Гащина та травмованого Сергія Голоскокова зуміли нав’язати суперникові справжню боротьбу. Після першої половини на табло горіли дві одинички, а в середині другого тайму їх замінили дві двійки. Але два голи Павла Цалая, який вже забиває в третьому матчу поспіль (і зробив після двох дублів перший свій хет-трик), змінив ситуацію на майданчику і у закріпив «Модерн-Експо» на першому місці у турнірній таблиці. Нагадаємо, що за календарем лідери чемпіонату зустрінуться в очному матчі в останньому 10-му турі. Тим цікавіше буде це протистояння, яке можна буде назвати битвою за золото. ... Читати далі »
Переглядів: 630 | Дата: 31.01.2011 | Рейтинг: 5.0/4

Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024