Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Неділя, 05.05.2024, 21:00
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » Архів матеріалів

16 січня на майданчику спортивного комплексу Волинського національного університету імені Лесі Українки відбудуться перші ігри другого в історії чемпіонату міста Луцька. Свою готовність посперечатися за нагороди вже підтвердили такі колективи, як «Адреналін Сіті» (екс-«Панда»), «Вотранс-ЛСТМ», «Ветеран-Лучеськ», «Ісіда», «Зміна», «Університет Україна», ФК «Ківерці», «Лище» та «Хороший смак». Календар чемпіонату буде сформований після жеребкування, яке відбудеться у середу, але зазначимо, що перша гра запланована на суботу, 16 січня, на 12 годину.

Зазначимо ... Читати далі »

Переглядів: 799 | Дата: 11.01.2010 | Рейтинг: 5.0/2

Жереб визначив пари, які зустрінуться у 1/8 фіналу розіграшу Кубку України серед жіночих команд. Волинську область у цьому турнірі представлятимуть відразу чотири колективи – «Легіон», «ВНУ-Університет», «Ковельчанка» та «Горохівчанка-ДЮСШ».   

Згідно з Положенням про проведення Кубка України 2010 року з футзалу серед жіночих команд етап 1/8 фіналу проводиться з одного матчу на майданчику суперника, який за рейтингом минулого сезону  має кращі показники (у таблиці господарі майданчика стоять першими).

Тривалість матчу 2 тайми по 30 хвилин. У випадку нічийного результату основного часу матчу, призначається  додатковий час – 2 тайми по 5 хвилин кожний. Якщо додатковий час не визначить переможця – призначаєт ... Читати далі »

Переглядів: 626 | Дата: 11.01.2010 | Рейтинг: 5.0/1

Черговий рік – це лиш фрагмент життя, 

Черговий кадр у цім чарівнім світі.
Хай в цьому кадрі буде більше світла,
А тіні всі хай кануть в небуття!

Переглядів: 694 | Дата: 31.12.2009 | Рейтинг: 5.0/1


«Новорічний турнір» традиційно віншував поточний сезон міні-футболу (футзалу) на Волині. Вісім постійних учасників популярних змагань «Буран-Ковель», «Волинь-ДЮФШ», «Волиньтабак», «Вотранс-ЛСТМ», «Вопак», «Ісіда», «Університет-ВНУ» та «Фронт змін» протягом трьох днів розігрували комплекти нагород та серйозний призовий фонд.
Справжнє свято міні-футболу для вболівальників організували за ... Читати далі »
Переглядів: 1348 | Дата: 29.12.2009 | Рейтинг: 5.0/4

У суботу та неділю в приміщенні обласної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися матчі групового раунду традиційного «Новорічного турніру». Головною несподіванкою футзального свята став виліт з подальшої боротьби головного фаворита змагань «Волиньтабака». Поразка у першому матчі команді «Буран-Негабарит» з Ковеля з рахунком 1:5 фактично коштувала для одних з організаторів турніру місця у півфіналі. Щоправда, шанс на успіх цей відомий колектив втратив у останній грі, коли зіграв у нічию з командою «Вопак». «Волиньтабак», кольори якого у цій грі захищали професійні футзалісти, ледь врятувався від поразки, зрівнявши рахунок за 36 секунд до фінального свистка завдяки голу Едуарда Петрика. Щодо «волиньпаківців», то в їхньому складі справжнім героєм став Василь Сачко, який оформив хет-трик. Таким чином, з цієї групи до півфіналу пробилися «Вопак» та «Буран-Негабарит».
 
Суперниками цих к ... Читати далі »
Переглядів: 696 | Дата: 28.12.2009 | Рейтинг: 5.0/1

Вперше в історії обласного футзалу відбувся турнір «Новорічний кубок» з міні-футболу (футзалу) серед ветеранів 35 років і старші. В спорткомплексі ВНУ глядачі змогли на власні очі побачити фут зальну майстерність тих, хто ще зовсім недавно захищав честь волинського футболу. Серед учасників змагань були помічені Ярослав Комзюк, Сергій Драницький, Володимир Гащин, Сергій Круковець та багато інших ветеранів футбольного руху Волині.
В одноколовому турнірі від початку лідерство захопили досвідчені спортсмени з луцького «Ветерана-Лучеськ», які впевнено переграли ... Читати далі »
Переглядів: 821 | Дата: 22.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0

Відразу шість аматорських колективів обласного центру взяли участь у турнірі з міні-футболу на призи ФК «Юр-Іст», що відбувся за підтримки міської ради СТ «Спартак» та асоціації міні-футболу (футзалу) Волині. Команди «Зефір», «Галактікос», «Боголюби», «Архітектор» та два склади ФК «Юр-Іст» в одне коло з’ясовували хто краще володіє мистецтвом зального.
 Після першого дня змагань лідерство захопили представники «Галактікос», які обєднали в своїх лавах студентів та випускників історичного факультету ВНУ. У центральному матчі другого туру вони у напруженому поєдинку в драматичній боротьбі здолали «Зефір», в складі якого виділявся Тимур Романець.
Наступного ж дня «Галактікос» дещо сенсаційно програли хлопцям з Боголюбів та зіграли у нічию з одним із юридичних клубів. «Зефір» же помилок не припускався, і набравши 12 очок став чемпіоном ново започаткова ... Читати далі »
Переглядів: 688 | Дата: 22.12.2009 | Рейтинг: 5.0/1


В останню суботу 2009-го стартує традиційний "Новорічний турнір", який відбувається завдяки зусиллям таких відомих команд Волині, як «Волиньтабак» і «Вотранс-ЛСТМ», за підтримки Федерації футболу Волині та Асоціації міні-футболу (футзалу) Волинської області. 26 та 27 грудня відбудуться матчі групового раунду, а 28 числа – фінальні баталії за головний приз Новорічного турніру. Отже, жереб звів у першій групі такі колективи, як «Волиньтабак», «Буран» (Ковель), «Вопак» та ДЮФШ «Волинь». У другій групі за путівки до наступного раунду боротьбу вестимуть «Вотранс-ЛСТМ», «Університет ВНУ», «Фронт змін» та «Ісіда» (три команди глядачі бачили під час ігор чемпіонату області 2009 року). Запрошуємо усіх на трибуни обласної дитячо-юнацької спортивної школи підтримати учасників останнього ... Читати далі »
Переглядів: 1026 | Дата: 21.12.2009 | Рейтинг: 5.0/2


Найсильнішою командою чемпіонату області-2009 стала «Панда» Юрія Кмитка. У вирішальному матчі, в якому, фактично, розігрувався комплект золотих нагород, цей колектив здолав «Фронт змін» Олександра Жуматія. Фініш другого в історії Волині чемпіонату видався, як кажуть, на славу. Ця гра продемонструвала, що міні-футбол в нашому регіоні має яскраве майбутнє!
ХОРОШИЙ СМАК – ЛАСКА БОРАТИН – 6:2 (1:1)
Голи: Мартинюк, 2, Кравчук, 25, 28, 29, Назаровець, 28, Киричук, 37 (у власні ворота) – Киричук, 20.
Попередження: Гнатюк, 16 (Ласка).
Вилучення: Гнатюк, 16 (Ласка).
Суддя: Вік.Журибіда, Матвіюк.
Цей матч фактично нічого не вирішував, оскільки обидва колективи не мали жодних варіантів щодо зміни свого турнірного становища. На кону був лише престиж та три очки, які могли стати першими в чемпіонатівській історії «Ласки» з Боратина. Але я ... Читати далі »

Переглядів: 1068 | Дата: 14.12.2009 | Рейтинг: 4.7/3

Суперником єдиного чоловічого клубу з Волині у першій лізі чемпіонату України був колись грізний «Київ-Уніспорт» зі столиці. І знову гравці ковельського «Шанс-Авто» продемонстрували, що навіть перші кроки у професійному міні-футболі вміють робити по-дорослому. Пропустивши гол на 3-й хвилині, зусиллями Івана Данилюка (дубль) та Володимира Бобилева наші земляки вийшли вперед 3:1. З таким рахунком і завершився перший тайм.
 
А ось у другій половині проти нашого форварда Бобилева пішов київський Медвідь. Гравець саме з таким прізвищем та іменем Дмитро фактично вирішив долю гри, зробивши спочатку хет-трик, а після того, Володимир забив свій другий м’яч і зрівняв рахунок (4:4), разом з Владиславом Гуменюком знову переломили хід гри та вирвали для своєї команди перемогу – 6:4.
 
Отже, після п’яти матчів ковельчани мають у своєму активі одну перемогу та нічию, займаючи з чотирма очками сьоме місце у турнірній таблиці першої ліги груп ... Читати далі »
Переглядів: 687 | Дата: 11.12.2009 | Рейтинг: 5.0/1

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 31 32 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024