Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Неділя, 05.05.2024, 22:32
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » Архів матеріалів
Фізкультурно-спортивне товариство „Колос” провело першість Луцького району з міні-футболу (футзалу). До фінальної пульки потрапило чотири найкращі команди, серед яких були представники Лище, Маяків, Торчина та Боратина. За підсумками турніру в коло за принципом „кожен з кожним” визначилася найкраща команда району. Отже, найбільше очок у протистоянні з суперниками набрали гравці з Лище, на рахунку яких дві перемоги та одна нічия. Слідом фінішувала команди з Маяків, а трійку призерів замкнули  футзалісти з Торчина і Боратина. Додамо ... Читати далі »
Переглядів: 965 | Дата: 26.03.2009 | Рейтинг: 5.0/3

Турнір, який вже в сьомий раз проводиться у столиці на згадку про видатного українського футболіста, заслуженого майстра спорту СРСР, п’ятиразового чемпіона СРСР, володаря Кубка Кубків та Суперкубку, бронзового призера Олімпійських ігор Віктора Колотова, вперше відвідав представник, делегований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Волинської області. Віце-чемпіон нашої області та віце-чемпіон Луцька, за словами організаторів, виглядав досить впевнено на фоні постійних учасників цього престижного змагання. Колектив Василя Кохановського потрапив в одну групу до столичних клу ... Читати далі »
Переглядів: 871 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 5.0/3

У Луцьку в спорткомплексі ВНУ відбувся ІІІ міжнародний турнір з футзалу серед жінок-аматорів „Королеви залу”, що був організований АМФВ та управлінням в справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. У змаганнях взяли участь команди: NRG (Київ), «Едельвейс» (Володимир-Волинський), «Омега PRO» (Санкт-Петербург), «Полісянка-педколедж» (Сарни), «Сhrzaszczyki» (Варшава) та ФК «Легіон» (Луцьк). На церемонії відкриття з привітанням виступив завідувач сектору спорту та спортивного резерву управління в справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Андрій Мороз. Відбірні ... Читати далі »
Переглядів: 1011 | Дата: 16.03.2009 | Рейтинг: 5.0/5

Два тижні тривав турнір серед аматорських колективів Луцька в рамках Шостого розіграшу Кубка міської ради СТ «Спартак». Дванадцять команд сперечалися за золоту статуетку чемпіонів. Вперше в історії цих змагань матчі відбувалися під егідою Асоціації міні-футболу (футзалу) Волинської області та за діючими правилами з цього виду спорту.

... Читати далі »

Переглядів: 1151 | Дата: 09.03.2009 | Рейтинг: 4.0/3

Чемпіон Луцька команда „Хороший смак” поклала свої золоті нагороди у Кубок міста. Своєрідний дубль команда Олександра Жуматія зробила вчора вдень, коли у фіналі кубкових змагань здолала колектив-сенсацію „Зміну”. До речі, саме Віктор Лінніков та команда позбавили глядачів найочікуванішого фіналу „Хороший смак” – „Вотранс-ЛСТМ”. В півфіналі гранатові стали авторами другої поспіль сенсації, коли залишили чемпіонів області поза грою. ... Читати далі »
Переглядів: 1076 | Дата: 03.03.2009 | Рейтинг: 5.0/2

1 березня у спорткомплексі ФСТ „Колос” у Луцьку відбувся перший розіграш Кубку Волинської області з футзалу серед жінок, який проводився нашою Асоціацією та Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА. На змагання прибули команди ДЮСШ-3 ФСТ «Україна» (Нововолинськ), «Ковельчанка» (Ковель) та ДЮСШ  Ковельського району. Луцьк презентувала команда «Легіон». Свято спорту відкрив заступник начальника управління Василь Шевчук, який в привітанні відзначив, що жіночий футбол на Волині набирає обертів і вже досяг певних результат ... Читати далі »
Переглядів: 1287 | Дата: 03.03.2009 | Рейтинг: 4.7/3

Недільні протистояння учасників чвертьфіналів першого Кубку Луцька подарували глядачам чотири надзвичайні матчі. Відверто кажучи, ще напередодні, коли фінішував чемпіонат міста, прогнозувалося, що ніяких несподіванок перший раунд не принесе. Але, як вкотре підтвердив його величність міні-футбол, прогнози, справа не вдячна. Тим більше, коли грають найкращі колективи обласного центру.  

... Читати далі »

Переглядів: 978 | Дата: 23.02.2009 | Рейтинг: 5.0/3

Останній тур чемпіонату області розпочинався матчем між діючими чемпіонами міста (де факто) та області (де-юре). «Хороший смак» та «Вотранс-ЛСТМ» без розвідки розпочали зустріч, в якій перемога більш необхідною була для транспортників, які за умов поразки «Ніко» могли зайняти другу сходинку у турнірній таблиці. В середині першого тайму це бажання перетворилося в два м’ячі гандикапу, які вже вкотре були відіграні «смаківцями». Більше того, за декілька секунд до перерви, капітан червоних Сергій Романюк вивів свою команду вперед.

... Читати далі »

Переглядів: 922 | Дата: 21.02.2009 | Рейтинг: 4.8/5

Сьогодні у приміщенні ФСТ „Спартак” відбулося жеребкування шостого Кубку міської ради цього спортивного товариства. Традиційно за головний трофей ведуть боротьбу команди, що сформовані з гравців-аматорів трудових колективів Луцька. Задля збереження аматорського статусу змагань, учасникам дозволено мати у своєму складі тільки по одному гравцеві, який був задіяний у розіграші чемпіонату області 2008 року. За відповідністю гравців цьому статусу будуть стежити представники Асоціації міні-футболу (футзалу) Волинської області. Отже, 28 лютого на старт вийдуть команди „Волиньг ... Читати далі »
Переглядів: 923 | Дата: 20.02.2009 | Рейтинг: 5.0/2

За тур до завершення чемпіонату міста Луцька достроково став відомий переможець змагань. Ним став колектив „Хороший смак”, який за шість турів не втратив жодного очка, хоча кілька разів міг спіткнутися на супернику. Тричі за цей проміжок часу бронзовий призер першого чемпіонату області дарував глядачам справжню феєрію! Надзвичайні вольові якості біло-червоної команди на чолі з капітаном Сергієм Романюком заслуговують окремих похвал. Розпочинаючи матч з рахунком 0:3 „Хороший смак” переломлював хід зустрічі та вигравав. В двох останніх турах це було у грі проти Лище, а та ... Читати далі »
Переглядів: 1140 | Дата: 16.02.2009 | Рейтинг: 5.0/3

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024