Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Понеділок, 29.04.2024, 20:28
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2011 » Серпень » 15 » Міні-футбольне свято відбулося!!!
Міні-футбольне свято відбулося!!!
16:22

Чисельні глядачі, які завітали суботнього дня до спорткомплексу «Арена Сіті», залишилися під чудовим враженням від дійства під назвою «Луцьк Мастерс Кап». Турнір з міні-футболу, що був організований Асоціацією міні-футболу(футзалу) Волині за підтримки генерального партнера ПП «Волиньагротех», СОК «Адреналін Сіті», пивних клубів «Майдан», «Оболонь» і «Третій кухоль», торгових марок «Хороший смак» та «Славутич», став справжньою окрасою вікенду.

У півфінальних матчах на майданчик «Арени Сіті» вийшли луцький «Л-Транс» та «Шанс-Авто» з Ковеля і рівненський «Кардинал» з львівським «Лембергом». Перша зустріч закінчилася прогнозованою перемогою бронзових призерів Чемпіонату України з міні-футболу у Першій лізі та чемпіонів області – «Шанс-Авто». На шість голів ковельських професіоналів аматорський колектив зумів відповісти голом Романа Степанова.
У другій парі матч видався більш напруженим. У протистоянні представника Екстра-ліги та першолігового «Лемберга» рахунок був відкритий лише на 14-й хвилині. У складі «Кардиналу» відзначився Олександр Бондар. Цей рахунок протримався майже до кінця матчу, аж поки підопічні Сергія Піддубного не подвоїли свою перевагу.

Під час тридцяти хвилинного перепочинку вболівальники стали свідками протистояння молодіжних складів жіночих команд «Легіон» Луцьк та «Тома-Едельвейс» Володимир-Волинський. З мінімальною перевагою 4:3 перемогли луцькі дівчата. Всі учасниці матчу отримали призи від спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті» та змогли побачити справжній футзал у виконанні майстрів.
Матч за третє місце у турнірі «Луцьк Мастерс Кап» став справжньою окрасою турніру. Після другої хвилини матчу на табло горіли 2:0 на користь «Лембергу» і було зрозумілим що це тільки початок. Наприкінці першої десятихвилинки здавалося що питання щодо переможця зустрічі остаточно знято. Гості ще двічі розписалися у воротах Олександра Руміна, який раз за разом виручав свою команду від остаточного розгрому. За рахунку 4:1 на користь львів’ян команди пішли на відпочинок.
У перерві глядачам свою майстерність продемонстрували майстри футбольного фрістайлу на чолі з Іваном Мелешко, котрий входить до складу збірної України з цього видовищного виду спорту.
У другій половині львівсько-луцького протистояння підопічні Андрія Петрова за підтримки трибун пішли уперед. Стараннями Леоніда Єфремова, Максима Конона та Романа Степанова вдалося зрівняти рахунок – 4:4. А за дві хвилини до фінального свистка Ігор Кривий забив переможний гол, зафіксувавши головну сенсацію на турнірі професіоналів.
Фінальна зустріч подарувала цілу низку емоційних миттєвостей, ставши наглядним підручником для тих, хто дійсно цікавиться міні-футболом. Флагман волинського футзалу «Шанс-Авто» у першому таймі виглядав не гірше свого досвідченого опонента. Підтвердженням майстерності ковельчан стали два голи у виконанні лідера команди Володимира Бобилєва.

Нажаль цього запасу не вистачило «Шанс-Авто» для загальної перемоги. Гольова феєрія «Кардиналу» у другому таймі не залишила шансів підопічним Олександра Мороза на загальний успіх. Вісім голів рівненчан, з яких чотири на свій рахунок записав Мар’ян Маринюк, залишилися без відповіді. Таким чином перемогу у турнірі здобув досвідчений колектив клубу «Кардинал» Рівне, котрий цього року ставить серйозні завдання в елітному дивізіоні України.

Красень кубок у підсумку поїхав до Рівного, а кращими гравцями турніру було визнано Ляміна Хіреша «Лемберг» Львів, Романа Степанова «Л-Транс» Луцьк, Павла Хім’яка «Шанс-Авто» Ковель та Мар’яна Маринюка «Кардинал» Рівне.
Переглядів: 1972 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 5.0/3 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024