Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Понеділок, 29.04.2024, 09:25
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2011 » Вересень » 11 » На майданчик запрошуються студенти!
На майданчик запрошуються студенти!
19:09
Першим офіційним змаганням під егідою Асоціації міні-футболу (футзалу) Волинської області та новоствореної Асоціації міні-футболу (футзалу) міста Луцька в сезоні 2011-2012 років буде відкритий чемпіонат обласного центру серед студентів «Адреналін Ліга». Цей турнір «виріс» з минулорічного проекту під назвою «Студентська Ліга Луцька». Але для того, щоб підвищити статус змагання, було прийняте рішення – студентському чемпіонату бути!
Особливістю даних змагань буде склад учасників. Щоб підігріти справжній інтерес у глядачів і, власне, гравців, оргкомітетом прийняте рішення обмежити статус учасників – змагатимуться виключно студенти (хлопці та дівчата) денної форми навчання, які мають студентський квиток встановленого державного зразка. До матчів чемпіонату не будуть допущені пов’язані з професійним спортом студенти Інституту фізичної культури та здоров’я, а також ті, хто в період навчання ще встигає пограти за команди чемпіонату України з футболу у вищій, першій та другій лігах, а також в Екстра-ліги України з міні-футболу.
На призерів чемпіонату очікують подарунки від організаторів міні-футбольного студентського свята та цікаві сюрпризи. Слід зауважити, що одним з ініціаторів проведення чемпіонату серед навчальних заходів усіх рівнів акредитації є студент Луцького національного технічного університету гравець збірної України Тарас Михалик.

ПОЛОЖЕННЯ
про проведення відкритого чемпіонату
Луцька з міні-футболу (футзалу)
серед студентів сезону 2011-2012 років
«Адреналін Ліга»
 
1. Мета змагань
         Метою змагань є популяризація та піднесення престижу міні-футболу (футзалу) в місті Луцьку серед студентської молоді, забезпечення необхідного рівня майстерності футболістів для успішного виступу студентських збірних команд Луцька у всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
 
2. Завдання  змагань
1. Сприяння пропаганді та подальшому розвитку міні-футболу (футзалу) в місті Луцьку.
2. Підвищення рівня майстерності студентів-футболістів.
3. Визначення чемпіона Луцька з міні-футболу (футзалу) сезону 2011 серед студентів та призерів чемпіонату.
 
3. Термін  та  місце  проведення  змагань
Відкритий чемпіонат Луцька з міні-футболу (футзалу) серед студентів сезону 2011-2012 років (далі – Чемпіонат) триватиме у спорткомплексі «Арена Спорт» в Спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті» з  1 жовтня 2011 року в дні та години визначені календарем змагань в залежності від кількості команд-учасниць. Чемпіонат проводиться в одне коло за принципом кожен з кожним.  
 
4. Керівництво  змаганнями
         Загальне керівництво та контроль за проведенням Чемпіонату здійснює Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області (далі – АМФВ).
         Безпосередньо організація та проведення Чемпіонату здійснюється Комітетом з проведення змагань АМФВ, якому належить право прийняття оперативних рішень щодо проведення змагань. 
 
5. Учасники  змагань
         До участі у Чемпіонаті допускаються чоловічі та жіночі команди учбових закладів всіх рівнів акредитації (крім інститутів, факультетів фізичної культури та спорту) складені з гравців-студентів денної форми навчання, що не заявлені у Чемпіонаті України з футболу та міні-футболу (футзалу) у вищій, першій та другій лігах сезону 2011-2012 років (участь дівчат у лігах Чемпіонату України не обмежується).
         До змагань допускаються гравці, внесені в заявковий лист команди, яким на момент початку змагань виповнилося 15 років.
         Кожен гравець може бути заявлений лише за команду того учбового закладу, в якому він навчається.
 
6. Заявки
Для участі у Чемпіонаті представники команд-учасниць не                                   пізніше  27 вересня 2011 року подають до оргкомітету наступні документи:
- заявковий лист у віддрукованому вигляді в двох примірниках, завірений керівництвом учбового закладу (деканат, ректорат) та печаткою лікаря (у склад команди входить не більше 12 гравців).
- ксерокопії студентських квитків (сторінка з фотографією за підписом власника на ксерокопії). Під час подання заявочного листа та на всіх матчах Чемпіонату кожен гравець повинен мати при собі оригінал студентського квитка загальнодержавного зразка.
В заявці обов’язково вказується основний колір ігрової форми, в якій команда буде проводити матчі Чемпіонату.
В заявковому листі команди-учасниці обов’язково вказується номер телефону/факсу, електронна адреса та номера мобільних телефонів офіційних представників(капітана команди).
Неправильно оформлений заявковий лист не приймається.
При виявленні футболіста, якого невірно заявлено з вини керівництва команди-учасниці або АМФВ гравцю забороняється виступати за команду до з’ясування всіх обставин.
При виявленні під час ігор Чемпіонату недостовірних даних щодо гравця та відповідності його до статусу учасника Чемпіонату, команді-учасниці матчу, в якій будуть виявлені названі порушення (при умові подання протесту), зараховується поразка 0:5.
Дозаявка гравців команд-учасниць Чемпіонату під час проведення змагань не дозволяється.
Комітет з проведення змагань АМФВ залишає за собою виключне право не допускати певного гравця до участі у Чемпіонаті без будь-яких пояснень.
 
7. Фінансові витрати
Для покриття витрат з проведення Чемпіонату команди-учасниці зобов’язані до початку змагань (не пізніше ніж за три календарні дні)  сплатити АМФВ внесок у сумі  800 гривень для чоловічих та 200 гривень для жіночих команд.
Відрядні витрати для участі у матчах Чемпіонату - за рахунок відряджуючих організацій.
 
8. Визначення  переможців
         Чемпіонат проводиться за «Правилами змагань з міні-футболу (футзалу)», затвердженими АМФУ, ФФУ, які не суперечать міжнародним правилам з даного виду спорту.
Місця команд у Чемпіонаті визначаються за більшою кількістю турнірних очок, набраних ними за підсумками всіх ігор у груповому турнірі. За перемогу у матчах чемпіонату команді нараховується три очки, за нічию – одне очко, за поразку очки не нараховуються.
Місця команд у Чемпіонаті визначаються за такими показниками:
а) більша кількість набраних очок;
б) більша кількість перемог; 
в) краща різниця забитих і пропущених м’ячів;
г) більша кількість забитих м’ячів.
У випадку рівності зазначених показників у пункті а), у двох і більше команд, перевагу отримують команди, які у матчах з усіма конкурентами мають кращі показники:
а) більша кількість перемог в особистих зустрічах;
б) краща різниця забитих і пропущених м’ячів в особистих зустрічах;
в) більша кількість перемог у всіх матчах; 
г) краща різниця забитих і пропущених м’ячів у всіх матчах;
д) більша кількість забитих м’ячів у всіх матчах.
У випадку рівності і цих показників, місця команд визначаються за принципом „чесної гри” (кількість червоних, жовтих карток та загальна кількість командних фолів).
 
9. Нагородження
         Чемпіон та призери Чемпіонату отримують звання чемпіонів міста Луцька серед студентів, медалі та дипломи відповідного ступеню від Асоціації міні-футболу (футзалу) Волинської області. Подарунки від спонсорів.
 
10.  Заключні положення
Усі додатки до даного Положення є його невід’ємною частиною.
Дисциплінарні та штрафні санкції для офіційних гравців та/або гравців команд-учасниць Чемпіонату накладаються згідно «Регламенту змагань з міні-футболу (футзалу) під егідою АМФВ у сезоні 2011-2012 років».
Розгляд і вирішення усіх суперечливих питань, які виникають між командами, офіційними особами, футболістами, здійснюються виключно під юрисдикцією Комітету з проведенню змагань АМФВ.
 
 
Голова комітету студентського міні-футболу     Хомич А.В.        (095 402 50 50)
 
Президент АМФВ                                               Голоскоков С.В. (095 650 13 13)

Переглядів: 1799 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024