Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Четвер, 09.05.2024, 08:59
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2010 » Листопад » 9 » Одне на двох
Одне на двох
11:49
Стартував чемпіонат України у першій лізі в західній зоні. Волинський міні-футбол у цьому змаганні представляють одразу два колективи – ковельські «Шанс-Авто» та «Буран-Негабарит». Для перших це вже другий такий турнір – минулого року «шансівці» набиралися досвіду у досить представницькій компанії. Фактично той самий склад учасників залишився і цього сезону.

У стартовій грі «Шанс-Авто» на власному майданчику приймав хмельницький клуб «Поділля-УМВС», який дебютував на такому рівні. Ця гра стала найрезультативнішою у турі, адже завершилася з рахунком 7:7. Як повідомляє офіційний сайт клубу, матч пройшов в одному стилі: «Шанс-Авто» атакував, а «Поділля-УМВС» сподівався на швидкі контратаки. «Бордово-чорні» відразу активно взялися до наступальних дій, але отримали два голи у власні ворота. Один м’яч вдалося відцвітати завдяки прострілу з лівого флангу Бобилєва, який замкнув Ситник.

Але через провали у захисті гостям вдалося провести ще дві результативні атаки – 1:4. Ось тут знову своє слово сказав капітан Володимир Бобилєв. Після влучних пострілів в штангу та в поперечину, форварду таки вдалося забити два м’ячі до перерви.

У другому таймі картина гри не змінилася – «Шанс-Авто» атакує, «Поділля-УМВС» робить ставку на контратаки, одна з яких принесла успіх – 3:5. Після цього господарі знову окупували штрафну суперника і знову своє вагоме слово сказав капітан. Бобилєв зрівняв рахунок, оформивши покер у цій грі. Такий успіх на крилах поніс «шансівців» в атаку, що призвело до пропущеного у власні ворота голу.

Господарі так вгвинтили темп гри, що суперник встиг за п’ять хвилин заробити п’ять командних фолів. Нажаль реалізувати 10-метровий Володимир Бобилєв не зумів, але у наступній атаці рахунок на табло таки став 6:6 і знову м’яч на рахунку капітана. За хвилину до фінальної сирени тренер господарів Андрій Зінчук випускає п’ятого польового гравця, але саме через його помилку (роль п’ятого виконував Жовтун) гості знову вийшли вперед. Виправився Жовтун вже за кілька секунд, скориставшись помилкою голкіпера «Поділля-УМВС» - 7:7.
 
Другий ковельський клуб «Буран-Негабарит» свій дебютний матч у лізі провів у Львові. «Лємберг» зустрів досить серйозний супротив у вигляді команди з Ковеля, перемігши лише з різницею в один м’яч – 5:4.
 
Інші матчі 1-го туру:
«Львівхолод» (Львів) – «Енергія-2» (Львів) – 2:0
«Меркурій» (Чернівці) – «Одеса» – 4:1
«Контингент» (Житомир) – «Каменяр» (Дрогобич) – 3:1
Переглядів: 579 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024