Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Середа, 08.05.2024, 14:00
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2010 » Листопад » 8 » Перші емоції справжнього обласного
Перші емоції справжнього обласного
13:35

В суботу матчем «ВІК» (Володимир-Волинський) - «Шахтар» (Нововолинськ) стартував чемпіонат Волинської області з міні-футболу (футзалу). Нагадаємо, що цього сезону змагання відбуватимуться у три етапи. На першому 16 учасників було розбито на чотири групи за територіальним принципом. Для того, щоб свято спорту стало справжнім свято Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області та Федерація футболу Волині підвищило вимоги до себе, як до організаторів, так і до учасників. Відмінності вже можна було побачити після перших матчів. Наприклад, відтепер усі ігри відбуваються м’ячем, який надається організаторами – Select Futsal Super FIFA. ЦЕ професійні м’ячі зроблені вручну. Ними у цьому сезоні проводяться усі офіційні змагання з міні-футболу у світі. Як зазначено у його паспорті – м’яч відрізняє висока точність польоту та чудовий контроль. Для кого цей «снаряд» став фартовим, читайте нижче.

Група D (Нововолинська)
6 листопада
Матч №1
ВІК (Володимир-Волинський) – ШАХТАР (Нововолинськ) – 2:3 (1:2)
Голи:
Мазур, 19, Клебан, 34 – Стасюк В., 3, 13, Сісарук, 21.
Попередження: Карасюк, 11 (ВІК), Бораті, 19 (Шахтар).
Арбітри: Матвіюк, Дмитрук. 3-й арбітр: Кихтюк.
Делегат-інспектор: Голоскоков С.
Нововолинськ. СОК «Шахтар». 100 глядачів.

Матч №2
ФК МАР’ЯНІВКА – АФК ВОЛОДИМИР – 5:9 (2:5)
Голи:Пушкаш, 3, Логвінов, 14, 30, Брикайло, 19 (з пенальті), Войтович, 27, - Семенюк В., 2, 3, 21, 36, Луньов, 1, 10, 22, Мамок, 16, Зубко, 27.
Попередження: Луньов, 15 (АФК).
Арбітри: Дмитрук, Матвіюк. 3-й арбітр: Кихтюк. 
Делегат-інспектор: Голоскоков С.
Нововолинськ. СОК «Шахтар». 100 глядачів.
Для переважної більшості гравців команд Нововолинської зони справжній міні-футбол ще до суботи був чимось невідомим. Що це таке і з чим його їдять хлопці побачили на майданчику комплексу «Шахтар» під диригуванням арбітрів Олега Дмитрука, Романа Матвіюка та Оксани Кихтюк. І хоча по ходу гри виникали певні запитання (погодьтесь, перейти з великого футболу на футзал відразу досить важко), сама гра і дала на них відповіді. Стартовий матч «ВІК» та «Шахтар» вийшов досить напруженим і емоційним. Господарі майданчика усіма силами намагалися здобути перемогу на старті чемпіонату, що в них і вийшло. Як кажуть, дома і рідні стіни допомагають. Дубль Вадима Стасюка та влучний постріл Андрія Сісарука принесли «гірникам» три очки перед матчем з головним конкурентом – АФК «Володимир».
Останні доволі спокійно здолали у першому турі ФК «Мар’янівку». Володимирівці ще в першому таймі зробили вагомий внесок у загальну перемогу, провівши у ворота колективу Сергія Магери п’ять м’ячів. У відповідь АФК «Володимир» отримав лише два, але у другому дещо збавив оберти і Ярослав Парпура діставав м’яч з сітки власних воріт ще тричі. Реакція на це від головних голеодорів АФК – два влучних постріли Віктора Семенюка (загалом – чотири гола у матчі) та ще один Валерія Луньова (хет-трик у цій грі).
                             І В Н П   М   О
1. АФК Володимир 1 1 0 0 9 – 5 3
2. Шахтар             1 1 0 0 3 – 2 3
3. ВІК                   1 0 0 1 2 – 3 0
4. ФК Мар’янівка   1 0 0 1 5 – 9 0
У наступному турі зустрічаються: 13 листопада: 17.00 – «ВІК» – ФК «Мар’янівка», 18.00 – «Шахтар» – АФК «Володимир».

Група В (Прилуцька)
6 листопада
Матч №3
КОЛОС (Ківерці) – ЗМІНА (Лище) – 6:4 (4:3)
Голи:
Полтавець А., 2,20, Вознюк К., 10, 14, Ващук О., 35, Дорецький, 36 (з пенальті) – Бебко, 5, 11, 15, Третяк, 32.
Попередження: Козловський, 10 (Зміна).
Вилучення: Козловський, 36, Михальчук, 36 (Зміна).
Арбітри: Мищук, Журибіда. 3-й арбітр: Чернуха. 
Делегат-інспектор: Гащин В.
Луцьк. СК «Арена Сіті». 300 глядачів.

Матч №4
ПІДШИПНИК (Луцьк) – ЛОКАЧІ – 6:3 (1:2)
Голи:Зваріюк, 9, Юлдашев, 23, 35, Поліщук, 26, Рижановський, 28, Козачок, 30 – Гриб, 5, Павлусенко, 20, Тимофєєв Д., 32.
Арбітри: Климук, Литвинюк. 3-й арбітр: Чернуха. 
Делегат-інспектор: Гащин В.
Луцьк. СК «Арена Сіті». 200 глядачів.
В останній момент склад учасників в цій групі було змінено. Через певні проблеми відмовився від участі колектив «Маневичі», місце якого зайняла луцька команда «Підшипник» (на цю вакансію претендували ще кілька колективів, але найбільш спритними виявилися саме останні). І прийшли хлопці, відверто кажучи, не пасти останніх. Щоб увійти у турнір хлопцям довелося понервувати хвилин з 20-ть. Гравці «Локач» продемонстрували цілковиту самовіддачу у першому таймі і зуміли піти на перерву з перевагою у рахунку 2:1. Але вже у другій половині матчу більш досвідчені гравці «Підшипника», більшість з який минулого сезону виступали у першій лізі Луцька, а дехто навіть у вищій, переломили хід гри. У підсумку дещо розгромний рахунок на табло – 6:3.
Перший матч цієї групи завершився певною несподіванкою. Учасник усіх змагань з міні-футболу останніх чотирьох-п’яти років «Зміна» примудрилася поступитися молодому, але, судячи з усього, досить перспективному колективу «Колос». Ківерцівські гравці продемонстрували, що вміють наполегливо атакувати, але в обороні у них певні проблеми. Тільки-но «Колос» забивав гол, як головний голеодор «Зміни» Павло Бебко встановлював паритет. Так було до 15-ї хвилини, доки Андрій Полтавець не забив гол у роздягальню і не подарував своїй команді перемогу у першій половині гри. А ось у другому таймі вирішальними стали 30-ті хвилини – спочатку Володимир Третяк зрівняв рахунок, потім Олександр Ващук знову вивів «Колос» вперед, а вже за декілька секунд трапився досить неприємний інцидент, під час якого арбітру матчу Володимиру Журибіді довелося двічі діставати з кишені червону картку.
Спочатку майданчик залишив голкіпер «Зміни» Андрій Козловський, який у власній штрафній грубо з ризиком нанесення травми зіграв проти суперника, а вже під час «розбору» цього моменту у нецензурній формі спробував тиснути на рефері Руслан Михальчук, за що побачив перед собою червоне світло. 6-метровий чітко реалізував Сергій Дорецький, який і встановив остаточний рахунок у грі.
                     І В Н П    М  О
1. Підшипник 1 1 0 0 6 – 3 3
2. Колос        1 1 0 0 6 – 4 3
3. Зміна         1 0 0 1 4 – 6 0
4. Локачі       1 0 0 1 3 – 6 0
Наступний тур пропускають Андрій Козловський та Руслан Михальчук (обидва – «Зміна»).
У наступному турі зустрічаються: 13 листопада: 18.00 – «Колос» – «Підшипник», 19.00 – «Зміна» – «Локачі».

Група А (Луцька)
6 листопада
Матч №5
КРИСТАЛ – АДРЕНАЛІН – 1:1 (0:0)
Голи:
Семіряк, 27 – Чепелюк І., 29.
Попередження: Семіряк, 27 (Кристал).
Арбітри: Журибіда, Мищук. 3-й арбітр: Чернуха.
Делегат-інспектор: Кохановський В.
Луцьк. СК «Арена Сіті». 320 глядачів.

Матч №6
ВОТРАНС-ЛСТМ – ГОРОХІВ – 8:1 (2:0)
Голи:Комзюк, 15, Єфремов, 19, Неделюк, 25, 26, 27, Кравчук, 28, 36, Кедик, 32 – Гузар, 31.
Попередження: Шпак, 11, Курінов, 12, Чорнуха, 22, Матвіюк, 37 (усі – Вотранс-ЛСТМ) – Прик, 17 (Горохів).
Арбітри: Литвинюк, Климук. 3-й арбітр: Чернуха.
Делегат-інспектор: Кохановський В.
Луцьк. СК «Арена Сіті». 240 глядачів.
Найцікавіший матч туру і найрозгромніший припали саме на Луцьку зону. Протистояння «Кристалу» та «Адреналіну» вийшло гідним фіналу чемпіонату. Напруга не спадала до останньої секунди зустрічі, адже рахунок у грі фактично весь час був рівним. Перші 20 хвилин команди провели в обоюдних атаках, шукаючи ключі до воріт суперника. Першими вдалу атаку провели гравці «Кристалу», коли Іван Семіряк на 27-й хвилині таки пробив Михайла Оліду. Але з відповіддю «Адреналін» не забарився – за дві хвилини помилкою у захисті суперника скористався Ігор Чепелюк. Таким рахунок і зберігся до фінальної сирени, подарувавши глядачам справжнє свято міні-футболу.
Якщо у першій грі з голами було проблематично, то у другій глядачі ліквідували цю «спрагу» в повній мірі. «Вотранс-ЛСТМ», перед яким стоїть завдання стати чемпіоном області, познущався над колективом з Горохова. У воротах Ігоря Слюсаря побувало вісім м’ячів, натомість Юрій Волошин капітулював лише один раз. Найактивніше свої бомбардирські якості продемонстрував Олександр Неделюк, який за менше ніж три хвилини ігрового часу тричі змусив суперника розпочинати зх. Центра майданчика.
                           І В Н П   М  О
1. Вотранс-ЛСТМ 1 1 0 0 8 – 1 3
2. Адреналін       1 0 1 0 1 – 1 1
2. Кристал          1 0 1 0 1 – 1 1
4. Горохів           1 0 0 1 1 – 8 0
У наступному турі зустрічаються: 13 листопада: 20.00 – «Адреналін» – «Вотранс-ЛСТМ», 21.00 – «Кристал» – «Горохів».

Група С (Ковельська)
7 листопада
Матч №7
Л-ТРАНС (Торчин) – ШАНС-АВТО (Ковель) – 4:7(0:2)
Голи:
Главацький, 21, Бугайчук, 26, Дмитрук, 27, Махнюк, 37 – Тушич, 9, 13, 28, Басюк, 30, 39, Петрик, 39, Бобилєв, 39.
Попередження: Махнюк, 32, В’юник, 33 (обидва – «Л-Транс»).
Арбітри: Попко, Юхименко. 3-й арбітр: Хомич О.
Делегат-Інспектор: Журибіда В.В.
Ковель. ДЮСШ. 150 глядачів.
Через участь другої ковельської команди «Буран-Негабарит» в цей день у чемпіонаті України у першій лізі в Ковельській зоні було зіграно лише один матч. Ще один учасник першолігових баталій «Шанс-Авто» зійшовся з колегами по автомобільному цеху «Л-Транс» з Торчина. Досить скромний рахунок після першого тайму (2:0 на користь «шансівців») можна пояснити втомою ковельчан після стартового матчу у 1 лізі, який відбувся напередодні («Шанс-Авто» вдома зіграв у нічию з «Поділля-УМВС» з рахунком 7:7), а також бойовому настрою колективу з Торчина. І коли на табло загорілися вже дві двійки, Олександру Морозу та Андрію Зінчуку довелося вносити корективи у гру своєї команди. І хоча «Шанс-Авто» пропустив втрете, ковельчани знайшли в собі сили переломити хід гри – Тушич провів свій третій м’яч у грі (3:3), а потім Вадим Басюк вивів свою команду вперед. І знову завдяки Ігорю Махнюку «Л-Транс» встановив статус кво, але остання хвилина виявилася для торчинців вирішальною. Три м’ячі від Вадима Басюка, Едуарда Петрика та Володимира Бобилєва встановили остаточний рахунок у грі – 7:4. 
                               І В Н П    М  О
1. Шанс-Авто           1 1 0 0 7 – 4 3
2. Буран-Негабарит 0 0 0 0 0 – 0 0
2. Володимирівка    0 0 0 0 0 – 0 0
4. Л-Транс               1 0 0 1 4 – 7 0
Матч 1 туру «Буран-Негабарит» – «Володимирівка» відбудеться 10 листопада о 20.00.
У наступному турі зустрічаються: 14 листопада: 17.00 – «Шанс-Авто» – «Володимирівка». 17 листопада 20.00 – «Л-Транс» – «Буран-Негабарит».  
Переглядів: 933 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 5.0/3 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024