Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
П`ятниця, 26.04.2024, 05:04
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2010 » Липень » 12 » «Спартак» сенсаційно переміг на Кубку «Волинської газети»
«Спартак» сенсаційно переміг на Кубку «Волинської газети»
13:34

Черговий традиційний турнір на призи «Волинської газети» відбувся минулими вихідними у Спортивному комплексі «Арена Сіті». Головний організатор цього кубку Руслан Корпош за підтримки адміністрації СОК «Адреналін Сіті», Асоціації міні-футболу (футзалу) Волинської області та Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для Всіх» зібрав на кращому майданчику Західної України вісім аматорських колективів. 

Минулорічний переможець «Спартак» цього разу серед фаворитів не розглядався, оскільки керівник клубу Сергій Голоскоков вирішив повністю оновити склад, надавши перевагу ветеранам і досить молодим гравцям, для одного з яких – Романа Воробья – цей турнір став першим у житті. І серед досить досвідчених старших товаришів цей хлопець не загубився.

Отже, в перший день минулорічний чемпіон поступився колективу «Волиньагротех» та обіграв колектив господарів турніру «Сайгаки». На наступний день маючи в складі двох травмованих гравців «спартаківці» здолали «Фаворит» і з другого місця у групі вийшли до півфіналу. В іншій групі місця у наступному раунді вибороли команда «Освіта» та «Геолог» з Ковеля. 

З першими і довелося зіграти діючим чемпіонам, які дещо несподівано розгромили вчителів фізкультури та представників освітянської галузі з рахунком 4:0! В іншому драматичному півфіналі «Волиньагротех» здолав «геологів» і вже вдруге на турнірі потрапив на «Спартак». 

Фінальний двобій став справжньою прикрасою турніру, адже інтрига у матчі трималася до останніх секунд. При рахунку 2:1 на користь червоно-білих за 36 секунд до фінальної сирени у ворота «спартаківців» було призначено 10-метровий. Забий гравець біло-зелених і гра перейшла б до серії післяматчевих пенальті. А у футбольній лотереї може статися все що завгодно. Мабуть «Спартак» не бажав відкладати визначення володаря кубку ще на півгодини і Олександр Кунаков, який феєрично відстояв у другий ігровий день, парирував удар з 10-метрового. Ті секунди, що залишалися до фінальної сирени, залишалося лише відстояти рахунок.

Переглядів: 990 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024