Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Середа, 08.05.2024, 19:12
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2010 » Березень » 18 » Волинянки фінішували по різному…
Волинянки фінішували по різному…
16:22

З 11 до 13 березня у Трускавці відбулися ігри другого кола Чемпіонату України з футзалу серед жінок (І ліга, група Б). Нагадаємо, що три волинські команди (ВНУ, Горохівчанка та Легіон) боролися за вихід у фінальну частину Чемпіонату. Непогано себе почували дівчата з Горохова, адже у першому колі підсилені зірками «Ковельчанки» вони перемогли в усіх матчах, а тому ніхто не міг завадити їм увійти в четвірку кращих в групі. Під час зимової перерви активними трансферними пошуками займалися тренери Волинського університету, і в Трускавець прибули з новими придбаннями з Костопільського спортивного інтернату та з івано-франківської ДЮСШ. Луцький «Легіон» покладався на молодих вихованок свого клубу та на нові тактичні схеми гри.

Друге коло відкрилося матчем «Легіон» - ВНУ. «Смугасті» традиційно повільно набирали оберти, а поки команда «прогрівалася» нові гравці університету спокійно забивали голи. Кінцевий рахунок матчу 7:1 на користь ВНУ. Надалі честь Волині взялась відстоювати «Горохівчанка» у грі з львівською ДЮСШ-1. З вирішеним питанням виходу у фінальну частину, тренер волинянок награвав молодий склад, який очолювала досвідчена Ольга Зубчик. Матч був цікавим і рахунок 3:2 на користь «Горохівчанки» до кінця тримав у напрузі глядачів.

Наступний день змагань розпочинався знову з волинського дербі: ВНУ проти «Горохівчанки». Костопільська пара нападаючих не збавила оберти після гри з лучанками і «винесла» Горохів з рахунком 9:1. Далі «Легіон» мав принциповий матч з львів янками у якому обидві команди сподівалися взяти необхідні очки. Ці сподівання дівчатам довелося розділити між собою, як і бажані бали – 2:2. Гра дрогобицького «Медика» проти ВНУ дещо здивувала спостерігачів, адже усі сподівалися, що університет вже «розігнався на повну» і залишається тільки підрахувати кількість м ячів, що їх дістануть з своїх воріт дівчата з медичного училища. На жаль, ВНУ  демонстрував не командну гру, а швидше індивідуальну майстерність своїх нових придбань: дівчата намагалися самостійно обіграти увесь Дрогобич, в той час, як «Медики» демонстрували дух колективізму. У підсумку нічия 1:1. У матчі «Легіона» з «Горохівчанкою» інтрига трималася тільки у першому таймі. «Смугасті» змогли знайти слабкі місця дівчат з Горохова, але після того, як наприкінці першого тайму отримала травму капітан команди Олена Хомич в «легіонерок» щось зламалося і в загальному підсумку рахунок 9:1 на користь «Горохівчанки».

Останній день змагань залишив найсильніші враження другого кола. У першій грі зустрічалися господарі майданчику «Медик» (тренер Дрогобича Роман Проць був відповідальним за організацію цього етапу Чемпіонату) та луцький «Легіон». У першому колі «Медик» з мінімальним рахунком поступився «смугастим», а тому був налаштований на реванш. На жаль, судді, яких, до речі, навчає у своїх школі арбітрів вже згаданий Проць, почали досить відкрито грати на стороні своїх землячок. Лучанки, які були готові до такого розвитку подій, спокійно вели свою гру і намагалися не давати приводу «заганяти» себе. Попри ці намагання вже в першому таймі дрогобичанки тричі (!) били дабл-пенальті, але не змогли відкрити рахунок. У другому таймі вдала контратака «легіонерок» вивела лучанок уперед і після цього гра почала перетворюватись у фарс в якому головну роль виконували судді. Навіть на той момент, як голкіперу «Легіона» Анні Алі (в цьому матчі вона перевершила себе) зламали руку  і місце у воротах довелося зайняти польовому гравцю Яні Овсійчук, рахунок залишався нічийним 2:2. Саме тоді з часом матчу створилося диво – ніхто з арбітрів не міг сказати скільки залишилося грати, а «дабли» продовжували зливою сипатися на «смугастих». Тільки на ДВАДЦЯТІЙ добавленій хвилині (при двадцятихвилинному таймі) «медики» заштовхали м яч у ворота знесилених, гравших без замін, «легіонерок». Під скандування «Легіон! Молодці!», усіх спостерігавших за грою команд, лучанки покинули майданчик. Надалі ігри не принесли сенсацій: ВНУ виграв у ДЮСШ-1 зі Львова 4:3, а Горохів розписав мирову 1:1 з «Медиком»».

Отже в м. Гребінка, де відбудуться фінальні ігри першої ліги, Волинь представлятимуть команди ВНУ та Горохова. Треба визнати, що за складом група А дещо сильніша, а тому нашим дівчатам є над чим працювати. Кінцева стадія Чемпіонату розпочнеться 27 березня, отже зовсім скоро ми дізнаємося, хто найкращий в першій лізі.

Переглядів: 652 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 5.0/2 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024