Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
П`ятниця, 03.05.2024, 13:19
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2010 » Липень » 5 » Запрошуємо на Літній Кубок АМФВ!
Запрошуємо на Літній Кубок АМФВ!
13:04

Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області презентує новий турнір для аматорських команд, які вже мали можливість цього сезону познайомитися з умовами проведення змагань під егідою АМФВ. Турнір проходитиме у два дні – 17 та 18 липня. В перший ігровий день відбудуться матчі групового раунду (чотири групи по три команди), а в другий – ігри стадії плей-офф. Повністю з умовами участі можна ознайомитися у положенні про проведення літнього Кубку АМФВ, що наведено нижче. 

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЛІТНЬОГО КУБКУ
АСОЦІАЦІЇ МІНІ-ФУТБОЛУ (ФУТЗАЛУ) ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ


1. Мета і завдання змагань:
- популяризація і піднесення престижу міні-футболу (футзалу) в місті;
- підвищення рівня майстерності гравців;
- забезпечення дозвілля та залучення до занять з міні-футболу (футзалу) широких верств населення;
- визначення володаря кубку;
- створення комфортних та безпечних умов для учасників змагань і глядачів.
2. Керівництво змаганнями
2.1. Загальне керівництво та контроль за проведенням змагань здійснює Федерація футболу Волині спільно з Асоціацією міні-футболу (футзалу) Волинської області.  
2.2. Безпосередньо організація та проведення змагань здійснюється Оргкомітетом з проведення змагань.
3. Учасники змагань та умови проведення змагань
3.1. До участі у змаганнях допускаються команди футбольно-спортивних клубів, колективів фізкультури, підприємств, організацій, установ та вузів, які не заявлені на чемпіонат міста в вищій лізі. Гравці, які минулого року (сезон 2009) були заявлені за команди чемпіонатів областей з міні-футболу (футзалу) та футболу або команди ліг чемпіонату України з міні-футболу (футзалу) та футболу до змагань не допускаються. Виключення складають гравці віком 35 років і старші.
3.2. Змагання за участю 12 команд проводяться в два етапи: перший етап «Груповий» та «Плей-офф». Під час «Групового» етапу команди діляться по групах (три команди у чотирьох групах) сіяним жеребкуванням, де грають в одне коло за принципом «кожен з кожним». 
У плей-офф, куди виходять по дві кращих команд від групи, команди грають за олімпійською системою на вибування (без матчу за 3 місце).  
3.3. Гра триває 2 тайми по 20 хв. з 5-хвилинною перервою. 
3.4. До заявкового листа команди-учасниці вноситься не більше 12 гравців однієї команди та 1 представник. Заявки подаються до АМФВ не пізніше 14 липня 2010 року. 
3.5. Команди-учасниці зобов’язані мати комплект ігрової форми з номерами. Якщо команди, що зустрічаються, мають ігрову форму однакового кольору, змінює форму (одягає манишки оргкомітету) та команда, яка стоїть у календарі змагань другою.
3.6. На футболці гравця обов’язково повинен бути номер, що відповідає тому номеру, який зазначений у протоколі матчу. Одночасно неможливо внести в рапорт арбітра однієї команди декілька гравців під одним номером. Якщо номер на футболці гравця, який бере участь у даній грі, не відповідатиме номеру того ж гравця у протоколі матчу, даний гравець буде дискваліфікований на одну гру (результат зустрічі залишиться незмінним).
3.7. Переходи гравців з однієї команди-учасниці до іншої під час змагання не дозволяються.
3.8. Дозаявка гравців у команди-учасниці під час змагань не дозволяється.
3.9. Під час проведення матчу змагань розминка команд-учасниць наступного матчу на території спортивного майданчика не дозволяється. Місцезнаходження гравців та представників даних команд – в роздягальні, на трибуні або за межами спорткомплексу. Відповідальність покладається на представників команд.
3.10. Під час проведення матчу запасні гравці (виключно у ігровій формі) та представник команди-учасниці знаходяться тільки у технічній зоні.
4. Арбітраж матчів
4.1 Обслуговування матчів здійснюється арбітрами, рекомендованими Комітетом арбітрів ФФВ та затвердженими Оргкомітетом з проведення змагань. 
4.2. За 20 хвилин до початку матчу представник команди зобов’язаний внести в рапорт арбітра прізвища та імена одного представника та 12 гравців (згідно заявкового листа) та вказати номери, під якими гравці братимуть участь у грі.
5. Визначення переможців
Місця команд на відбірному етапі визначаються за більшою кількістю турнірних очок, набраних ними за підсумками всіх ігор. За перемогу у матчах чемпіонату команді нараховується три очки, за нічию – одне очко, за поразку очки не нараховуються.
Місця команд у чемпіонаті визначаються за такими показниками, отриманими в усіх матчах:
а) більша кількість набраних очок;
б) більша кількість перемог;  
в) краща різниця забитих і пропущених м’ячів;
г) більша кількість забитих м’ячів. 
У випадку рівності показників, визначених п. 1 даної статті, у двох і більше команд, перевагу отримують команди, які у матчах з усіма конкурентами мають кращі показники:
а) більша кількість перемог в особистих зустрічах;
б) краща різниця забитих і пропущених м’ячів в особистих зустрічах; 
в) більша кількість перемог в усіх матчах;  
г) краща різниця забитих і пропущених м’ячів у всіх матчах; 
д) більша кількість забитих м’ячів у всіх матчах.
За рівності показників, визначених п. 3 цієї статті, місця команд визначаються за принципом „чесної гри” (кількість червоних, жовтих карток та загальна кількість командних фолів). 
Визначення переможців у матчах плей-офф у разі нічиєї в основний час відбувається за допомогою серії післяматчевих пенальті (по п’ять ударів у кожній команді). У разі нічийного результату і в серії пенальті 6-метрові пробиваються до першого промаху, але ті ж самими гравцями і у тож самому порядку, як пробивалася перша серія.  
6. Протести
6.1. Керівники команди (згідно заявкового листа), які подають протест, зобов’язані відразу після закінчення гри попередити арбітра про подачу протесту. Короткий зміст протесту фіксується в рапорті арбітра.
6.2. Не приймаються і не розглядаються протести, якщо вони подані на рішення арбітра, прийняті ним в ході матчу.
7. Дисциплінарні та штрафні санкції
7.1. Керівники, футболісти та тренери команд, що беруть участь у змаганні, зобов’язані виконувати усі вимоги даного Положення, виявляючи при цьому високу дисципліну, організованість, толерантність до офіційних осіб, арбітрів, суперників, представників засобів масової інформації та глядачів. 
7.2. Керівники команд несуть повну відповідальність за поведінку своєї команди і не мають права втручатися у дії арбітрів.
7.3. У випадку недисциплінованої поведінки кількох футболістів та/або офіційних представників однієї з команд, а також будь-яких інших осіб, що виконують будь-яку місію від імені даної команди за рішенням головного арбітра (Оргкомітету з проведення змагань) матч може бути припинений.
7.4. Командам, що не з’явилися на гру, спізнилися більше, ніж на 15 хв. від зазначеного початку зустрічі або залишили поле до того, як пролунав фінальний свисток, зараховується технічна поразка -:+.
7.5. Команди, які повторно не з’явилися на гру, до участі у змаганнях не допускаються, а заявковий внесок не повертається.
7.6. Дискваліфікація гравців за проступки, які були допущені під час проведення матчу:
- за повторне порушення після отримання попередження в одній грі (друга „жовта” картка) - 1 гра;
- за „фол останньої надії” - 1 гра;
- за грубу гру з ризиком нанесення травми супернику - 2 гри;
- за образливі жести, слова на адресу партнера, суперника, арбітрів, офіційних осіб та глядачів - 2 гри;
- за нецензурні вирази на адресу суперника, арбітрів, офіційних осіб та глядачів - 3 гри;
- за удар суперника, партнера по команді під час або після гри – до кінця змагання;
- за грубу гру з нанесенням важкої травми – дискваліфікація на термін до одного року в офіційних змаганнях під егідою ФФВ та АМФВ;
- за удар або спробу удару арбітрів, офіційних осіб - дискваліфікація на термін до трьох років в офіційних змаганнях під егідою ФФВ та АМФВ;
- за перші та кожні наступні 2 (дві) „жовті” картки, отримані у змаганнях - 1 гра.
7.7. За участь у грі незаявленого, дискваліфікованого або вилученого гравця команді, в якої виявлене дане порушення, зараховується технічна поразка -:+, а команді-суперниці - перемога +:-
7.8. Штрафні санкції для гравців:
Накладення штрафу у розмірі 25 грн.
- за кожну гру дискваліфікації.
Накладення штрафу у розмірі 100 грн.
- неетична, некоректна поведінка до, під час та після матчу.
Накладення штрафу у розмірі 150 грн.
- грубі випади та/або нецензурні вирази на адресу АМФВ та ФФВ або її офіційних осіб.
Накладення штрафу у розмірі 1 000 грн. та дискваліфікація до трьох років
- за удар арбітра (асистента арбітра) або офіційної особи АМФВ та ФФВ.
7.9. Дисциплінарні санкції до офіційних осіб команд-учасниць (згідно заявкового листа на участь у змаганнях) до, під час та після проведення матчу:
- нецензурні вирази в сторону арбітрів та офіційних осіб – до трьох ігор; 
- удар та спроба удару арбітрів та офіційних осіб - дискваліфікація на термін до трьох років в офіційних змаганнях під егідою ФФВ.
7.10. Штрафні санкції відносно офіційних осіб (представників команд – згідно заявкового листа) Попередження:
- порушення правил знаходження у технічній зоні під час матчу. 
Накладення штрафу у розмірі 50 грн.:
- за систематичний вихід з технічної зони під час проведення матчу.
Накладення штрафу у розмірі 100 грн.:
- неетична, некоректна поведінка до, під час та після матчу.
Накладення штрафу у розмірі 200 грн.:
- грубі випади та/або нецензурні вирази на адресу АМФВ та ФФВ або її офіційних осіб.
Накладення штрафу у розмірі 1 000 грн. та дискваліфікація до трьох років:
- за удар арбітра (асистента арбітра) або офіційної особи АМФВ та ФФВ.
7.11. За сплату штрафів відповідальність покладається на команду-учасницю Кубку.
Команда, яка не сплатила штраф, до наступної гри не допускається.
7.12. У разі вибігання на майданчик запасних гравців та офіційних представників команди-учасниці змагань задля запобігання ігровому процесу (зупинка гравця-суперника, який прямує до пустих воріт, вибивання м’яча, який котиться у пусті ворота, навмисне зсування воріт з місця, кидання сторонніх предметів на майданчик), команді-порушниці зараховується гол, а винний гравець або офіційний представник отримує червону картку та дискваліфікацію до кінця змагань.
7.13. Облік карток ведуть представники Оргкомітету з проведення змагань.
8. Нагородження
8.1. Нагородження переможців Кубку АМФВ проводять представники Оргкомітету з проведення змагань. 
8.2. Команда, яка посіла І місце, нагороджується Кубком та грамотою.
9. Фінансові витрати
9.1. Витрати на організацію та проведення матчів Кубку АМФВ несуть: АМФВ, а також команди-учасниці змагань за рахунок заявочних коштів у сумі 600 грн.
9.2. Команди, які вчасно не сплатили фінансовий внесок до змагань не допускаються.
10. Заключні положення
9.1. Розгляд і вирішення всіх суперечливих питань, які виникають між командами, офіційними особами, футболістами, здійснюються виключно під юрисдикцією Оргкомітету з проведення змагань.
9.2. Всі додатки до Положення змагань є його невід’ємною частиною.

Переглядів: 714 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 2.3/3 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024