Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Субота, 04.05.2024, 17:37
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2010 » Червень » 3 » «Спорт-Прес» повернувся з Литви
«Спорт-Прес» повернувся з Литви
11:49

Днями у литовському місті Друскінінкай у рамках святкування Дня міста, відбувся VI міжнародний турнір з футболу серед працівників засобів масової інформації. У ньому взяли участь 8 команд із 6 країн. Зокрема, Білорусі, Шотландії, Вірменії, Росії, Литви та України. Нашу країну традиційно представляв Луцьк, а саме, команда Спортивної Асоціації працівників ЗМІ «Спорт-прес», яку очолює В’ячеслав Бєлов. 

До речі, започаткували проведення подібних міжнародних турнірів саме лучани. 13 років тому у нашому місті відбулися перші змагання. Згодом цю ідею підхопили й інші країни, зокрема, Білорусь, Росія, Литва. З останньою лучан поєднують особливо дружні стосунки. Команда з Вільнюса є постійним учасником турнірів у Луцьку. У свою чергу наша команда представляє Україну на всіх спортивних турнірах у Литві.

У першій грі Україна зійшлася у двобої з Білоруссю. За 15 хвилин м’яч лучан двічі побував у воротах суперників. Перший гол забив Анатолій Хомич, а другий Олександр Федорченко. Білорусам так і не вдалося закотити лучанам жодного м’яча. Наступної гри нашій команді випало зустрітися з російською командою з Брянська. Попри зусилля обох команд, рахунок так і не було відкрито – 0:0.

А от третя гра принесла лучанам поразку. Незважаючи на шалений опір, литовська команда з міста Каунас на останніх хвилинах все ж таки забила гол українцям – 0:1. 

Не менш цікавою була гра лучан із журналістами телеканалу НТВ з Москви. Відразу на початку матчу москвичі забили гол у свої ж ворота. Вдруге м’яч потрапив до них у ворота з подачі нашого гравця Олександра Федорченка. Щоправда, росіяни теж не лишилися в боргу і закотили одного м’яча у наші ворота. Та перемога все одно була за Україною. Нелегкою для лучан видалася і гра з шотландцями. Незважаючи на те, що вперше брали участь у турнірі, вони виявилися гідними суперниками. Перший гол у їх ворота забив наш Олександр Федорченко. Та шотландці відразу зрівняли рахунок. І другий, вирішальний у цьому поєдинку гол, забив Андрій Круковець. Що і принесло нашій команді перемогу 2:1.  

Та втома все ж дала про себе знати вже у наступній грі із командою з Вільнюса. Нашим хлопцям не вдалося перемогти – 0:1.

А от наступний суперник – команда з Вірменії, яка, до речі, теж, як і шотландці, вперше приїхала на турнір, був не таким вправним у футболі. Це дозволило лучанам забити вірменам чотири м’ячі. І знову тут відзначилися Олександр Федорченко, який забив два голи, Анатолій Хомич та Андрій Круковець. Щоправда, вірмени теж закотили у наші ворота м’яч. Та це вже не могло змінити хід поєдинку.  

Відтак, лучани посіли 4, почесне місце. Логічним завершенням турніру була церемонія нагородження усіх учасників. На ній був присутній мер міста Друскінінкай Річардас Малінаускас. Капітан команди лучан В’ячеслав Бєлов передав господарю міста вітальну адресу та подарунок від Луцького міського голови Богдана Шиби і подякував організаторам спортивного свята за гостинність. Приємним сюрпризом для нашої команди стало визнання найкращим бомбардиром турніру лучанина – Олександра Федорченка, який загалом забив 5 м’ячів. Турнір завершився та лишились приємні спогади і очікування нової зустрічі.

Переглядів: 635 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 5.0/2 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024