Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Середа, 08.05.2024, 11:58
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2010 » Серпень » 1 » У Варшаві було спекотно…
У Варшаві було спекотно…
19:05

Жіноча команда нашого міста «Легіон» взяла участь у IV міжнародному турнірі «Kobieta kobiеtom», що відбувся у Варшаві 16-18 липня. Екстремальна спека (ігри відбувалися на відкритих майданчиках, в полудень, під сонцем) і відсутність замін (на жаль, поїхати змогли тільки одна четвірка і воротар) не злякали лучанок, а навпаки змусили виявити рішучість і спортивний характер.

З групи у чвертьфінал виходило лише дві команди з чотирьох, а тому потрібні були перемоги, потрібні були очки. Перший матч з варшавським «Monte team» довів, що нашим дівчатам під силу все: гол зі стандарту капітана команди Олени Хомич і грамотна праця у обороні дозволили здолати команду сильнішу за класом. Після такої гри «смугастим» важко було думати про щось крім прохолодної ванни чи відпочинку в кондиціонованому приміщенні, але вже за півгодини футболістки знову виходили на розпечений майданчик.

«Deaf girls» з Лодзя мали у своєму складі гарних виконавців, але помітно ьуло, що дівчата грають у великий футбол, а тому у міні їм не вистачає простору. «Легіон» зумів скористатися тактичними навичками футзалу і переміг з рахунком 2:0. Голами відзначилися Анна Шлангоф та Ольга Шевчук. Не можна не згадати про голкіпера команди Людмилу Мілєвич, яка зайняла пост номер один за відсутності основних воротарів. Не зважаючи на малий досвід у цьому амплуа Людмила як мінімум тричі рятувала команду від здавалося б неминучих голів. Відмінну концентрацію, ігрову дисципліну та характер проявила Ольга Смізюк, яка не часто виступає у основному складі «Легіону», а взагалі усі дівчата здійснили невеличкий подвиг, відпрацювавши у надзвичайно важких умовах, не нарікаючи на спеку, втому та біль.

Враховуючи 6 набраних очок та неможливість навіть у разі нічиєї з командою «Tutki» вийти на перше місце в групі («Tutkі» мали кращу різницю забитих та пропущених) було прийнято рішення зберегти сили на наступний день змагань, а тому «смугасті» віддали гру з рахунком 5:0. 

У чвертьфіналі було змінено місце проведення змагань і грати довелося на штучній траві з більшими воротами (так звані «піонерські» дещо менші ніж у великому футболі, але досить більші ніж у міні) і м ячем «п ятіркою» для великого футболу. Варшавські «Pczszolki» почувалися дуже впевнено, а «Легіону» довелося підлаштовуватися до нових умов. На жаль, суперниці не стали очікувати поки лучанки звикнуть до такого футболу і забили три голи. Наприкінці матчу «легіонерки» дещо освоїлися і декілька раз небезпечно атакували, але гол престижу забити не спромоглися.

Отже шлях у турнірі «Легіон» закінчив у чвертьфіналі, але враження у організаторів, у колег-суперниць залишив найприємніші. А перемогу у турнірі відсвяткувала команда «Chrzaszczyki» з Варшави, які подолали тих самих «Pczszolоk», що образили лучанок. Слід відзначити, що значно підсилені «Chrzaszczyki» виглядали дуже переконливо, а тому такий склад команди буде гарно виглядати у Луцьку на традиційному весняному турнірі «Королеви залу», де наші варшавські подруги вже не раз виступали.


Переглядів: 860 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 5.0/3 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024