Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Четвер, 02.05.2024, 04:03
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2011 » Червень » 24 » Другий Літній Кубок АМФВ збирає учасників!
Другий Літній Кубок АМФВ збирає учасників!
11:21
Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області запрошує до участі у другому розіграші Літнього Кубку АМФВ. Цей турнір було започатковано в минулому році, коли шість колективів повели боротьбу за головний трофей. Тоді більш вдалими виявилися гравці команди «40-й», які у фіналі здолали «Атлетик» з рахунком 3:1. Нагадаємо, що після першого тайму фінальної зустрічі на табло горіли цифри «1» та «0» на користь «Атлетика». Гравці червоних мали ще декілька стовідсоткових моментів, щоб збільшити власну перевагу, але у контратаці пропустили м’яч, а на останній хвилині гри ще двічі гравці «40-го» засмутили голкіпера суперників, вирвавши перемогу.  
Отже, цього року формат турніру буде дещо змінений. На груповому етапі команди будуть поділені на дві групи по чотири учасники, зіграють в коло, але ті, хто займе останні місця, подальшу боротьбу не припинить. У плей-офф претенденти на кубок зійдуться у такій чвертьфінальній сітці - 1 місце групи А – 4 місце групи Б (матч 1), 2 місце групи А – 3 місце групи Б (матч 2), 3 місце групи А – 2 місце групи Б (матч 3), 4 місце групи А – 1 місце групи Б (матч 4). У півфінальних матчах зустрінуться переможці матчів 1 та 3 і матчів 2 і 4.
Прийом заявок на участь вже розпочато, сподіваємося, що ми побачимо серед вісімки претендентів минулорічних учасників, а також нові колективи, які дебютували у змаганнях АМФВ цього сезону.   
   

Сторінки історії
Літній Кубок АМФВ-2010
СК «Арена Сіті». 18 липня
Група А
Атлетик – Реформатор – 3:1, Реформатор – Вопак – 2:1, Атлетик – Вопак – 4:3
                       В Н П   М   О
1. Атлетик        2 0 0 7 – 4 6
2. Реформатор  1 0 1 3 – 4 3
3. Вопак          0 0 2 4 – 6 0
Група В
40-й – Волиньагротех – 2:1, Волиньагротех – Нова лінія – 0:0, 40-й – Нова лінія – 2:2
                           В Н П   М   О
1. 40-й                 1 1 0 4 – 3 4
2. Нова лінія        0 2 0 2 – 2 2
3. Волиньагротех 0 1 1 1 – 2 1
Плей-офф
Півфінали
Атлетик – Нова лінія – 3:0
40-й – Реформатор – 4:2
Матч за 3-е місце
Нова лінія – Реформатор – 5:0
Фінал
Атлетик – 40-й – 1:3

ПОЛОЖЕННЯ
про проведення розіграшу Літнього Кубку
АМФВ з міні-футболу (футзалу)
серед чоловіків сезону 2010-2011 років
 
1. Мета змагань
Метою змагань є популяризація та піднесення престижу міні-футболу (футзалу) в області, забезпечення необхідного рівня майстерності футболістів для успішного виступу клубних та збірних команд Волині у всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
 
2. Завдання  змагань
1. Сприяння пропаганді та подальшому розвитку міні-футболу (футзалу) в області.
2. Підвищення рівня майстерності футболістів.
3. Визначення володаря Літнього Кубку АМФВ з міні-футболу (футзалу) сезону 2010-2011 років.
 
3. Термін  та  місце  проведення  змагань
Літній Кубок АМФВ з міні-футболу (футзалу) 2010-2011 років (далі – Кубок) триватиме з 9 липня по 23 липня 2011 року. Кубок проводиться в два етапи (груповий та плей-офф) зі сліпим жеребкуванням в групах.
Формування пар плей-офф (чвертьфіналів) відбуватиметься за наступним принципом: 1 місце групи А – 4 місце групи Б (матч 1), 2 місце групи А – 3 місце групи Б (матч 2), 3 місце групи А – 2 місце групи Б (матч 3), 4 місце групи А – 1 місце групи Б (матч 4). У півфінальних матчах зустрінуться переможці матчів 1 та 3 і матчів 2 і 4. Переможці півфіналів зустрінуться у фінальному матчі. 
 
4. Керівництво  змаганнями
         Загальне керівництво та контроль за проведенням розіграшу Кубка здійснює Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області (далі – АМФВ) спільно з Федерацією футболу Волині (далі – ФФВ).
         Безпосередньо організація та проведення розіграшу Кубка здійснюється Комітетом з проведення змагань АМФВ, якому належить право прийняття оперативних рішень щодо проведення змагань. 
 
5. Учасники  змагань
         До участі у розіграші Кубка допускаються чоловічі команди футбольно-спортивних клубів, колективів фізкультури підприємств, установ, вузів, селянських спілок, військових частин та громадських організацій, складені з гравців, що на момент проведення змагань не заявлені у Чемпіонатах України з футболу і міні-футболу (футзалу) у вищій, першій та другій лігах сезону 2011-2012 років.
         До змагань допускаються гравці, внесені в заявковий лист команди, яким на момент початку змагань виповнилося 16 років.
 
6. Заявки
Для участі у розіграші Кубка представники команд-учасниць не пізніше 6 липня 2011 року подають наступні документи:
- заявковий лист у віддрукованому вигляді в двох примірниках, завірений керівниками команди та печаткою лікаря (у склад команди входить не більше 12 гравців та 1 офіційна особа).
- ксерокопію паспорта (сторінки з фотографією за підписом власника на ксерокопії).
В заявці обов’язково вказується основний колір ігрової форми, в якій команда буде проводити матчі розіграшу Кубку.
В заявковому листі команди-учасниці обов’язково вказується номер телефону/факсу, електронна адреса та номера мобільних телефонів офіційних представників.
Неправильно оформлений заявковий лист не приймається.
При виявленні футболіста, якого невірно заявлено з вини керівництва команди-учасниці або АМФВ гравцю забороняється виступати за команду до з’ясування всіх обставин.
При виявленні під час ігор розіграшу Кубку недостовірних даних щодо вікового цензу гравця або наявності гравця, заявленого за команду, що грає у вищій лізі чемпіонату України з міні-футболу (футзалу) команді-учасниці матчу, в якій будуть виявлені названі порушення (при умові подання протесту), зараховується поразка 0:5 та дана команда сплачує штраф у сумі 500 (п’ятсот) грн. на рахунок АМФВ.
Дозаявка гравців команд-учасниць розіграшу Кубка під час проведення змагань не дозволяється.
 
7. Фінансові витрати
Для покриття витрат по проведенню розіграшу Кубка команди-учасниці зобов’язані до початку змагань (не пізніше ніж за три календарні дні)  сплатити АМФВ внесок у сумі  1 100 грн. (Одна тисяча сто гривень).
Відрядні витрати для участі у матчах розіграшу Кубка - за рахунок відряджуючих організацій.
 
8. Визначення  переможців
         Кубок проводиться за «Правилами змагань з міні-футболу (футзалу)», затвердженими АМФУ, ФФУ, які не суперечать міжнародним правилам з даного виду спорту.
Місця команд під час групового етапу визначаються за більшою кількістю турнірних очок, набраних ними за підсумками всіх ігор у груповому турнірі. За перемогу у матчах чемпіонату команді нараховується три очки, за нічию – одне очко, за поразку очки не нараховуються.
Місця команд визначаються за такими показниками, отриманими в усіх матчах у груповому турнірі:
а) більша кількість набраних очок;
б) більша кількість перемог; 
в) краща різниця забитих і пропущених м’ячів;
г) більша кількість забитих м’ячів.
У випадку рівності зазначених показників, у двох і більше команд, перевагу отримують команди, які у матчах з усіма конкурентами мають кращі показники:
а) більша кількість перемог в особистих зустрічах;
б) краща різниця забитих і пропущених м’ячів в особистих зустрічах;
в) більша кількість перемог у всіх матчах; 
г) краща різниця забитих і пропущених м’ячів у всіх матчах;
д) більша кількість забитих м’ячів у всіх матчах.
У випадку рівності і цих показників, місця команд визначаються за принципом „чесної гри” (кількість червоних, жовтих карток та загальна кількість командних фолів).
У разі завершення основного часу матчу плей-офф внічию призначається серія пенальті (по чотири удари, гравцями у визначеному порядку, у разі нічийного рахунку – до першого промаху).
9. Нагородження
         Переможець розіграшу Кубка отримує кубок та дипломи. Фіналіст розіграшу Кубка отримує диплом відповідного ступеню.  
 
10.  Заключні положення
Усі додатки до даного Положення є його невід’ємною частиною.
Дисциплінарні та штрафні санкції для офіційних гравців та/або гравців команд-учасниць розіграшу Кубка накладаються згідно «Регламенту змагань з міні-футболу (футзалу) під егідою АМФВ у сезоні 2010-2011 років».
Розгляд і вирішення усіх суперечливих питань, які виникають між командами, офіційними особами, футболістами, здійснюються виключно під юрисдикцією Комітету з проведенню змагань АМФВ.

Переглядів: 889 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 3.7/3 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024