Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Четвер, 09.05.2024, 04:08
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2010 » Квітень » 28 » Кубок області прописався у Військовому ліцеї
Кубок області прописався у Військовому ліцеї
10:47

У Луцьку в приміщенні спорткомплексу «Арена Сіті» відбулися матчі за Кубок Волинської області з міні-футболу (футзалу) серед дівчат. «Легіон» та військовий ліцей з Луцька, «Ковельчанка» та «Горохівчанка», «Тома» з Володимир-Волинського змагалися за почесний трофей. На жаль, не подала заявку на турнір команда ВНУ, яка на даний момент практично повністю складається з футболісток костопільського «Коліспа», а відтак не відповідає регламенту змагань, згідно якого участь могли брати тільки дівчата з волинською пропискою або ті, що навчаються у волинських навчальних закладах. Відтак, молодіжний склад «Легіона», назвавшись командою «Луцьк», доповнив необхідну кількість. Відбірні ігри проходили в двох підгрупах за круговою системою для визначення учасників півфіналів. Далі учасниці грали за «олімпійською» системою.

 
«Легіон» (Луцьк) – «Луцьк» – 5:2 (0:1)
Голи: 0:1 Сардачук Юлія 7, 3:1 Кихтюк Оксана 12, 13, 14 (з пенальті) 5:1 Овсійчук Яна 15, 18 5:2 Сардачук Юлія 19. 
Так сталося, що жереб звів в одну групу та ще й в першу гру одноклубниць. Але матч приємно здивував глядачів. Молодіжний склад «смугастих» прагнув довести старшим подругам, що незабаром місце в основному складі отримати буде непросто! «Легіон» розпочав гру дещо розслаблено, сподіваючись на легку перемогу, а от молодь була налаштована на бій і ця активність була винагороджена: на сьомій хвилині 13-річна Юля Сардачук відкрила рахунок у зустрічі. Такий дещо сенсаційний рахунок протримався до перерви, а от у другій половині більш досвідчені «легіонерки» розставили усе по місцях і спокійно перемогли 5:2

«Горохівчанка» (Горохів) – «Тома» (В-Волинський) – 0:1 (0:1)
Голи: 0:1 Черкашина Євгенія 7.
Приємно здивувала володимирська команда: буквально за рік дівчата виросли та добавили в усіх компонентах гри. Ще за пару сезонів «Тома» стане грізним суперником для команди будь-якого рівня. Хоча у цьому матчі фаворитом вважалася «Горохівчанка» володимир-волинські дівчата зуміли забити гол, а надалі впевнено зберегти цю мінімальну перевагу, що давала їм путівку у півфінал.

«Луцьк» – «Ковельчанка» (Ковель) – 0:4 (1:0)
Голи: 0:1 Шум Ганна 5, 0:2 Смаль Тетяна 14, 0:3 Данилевич Юлія 15, 0:5 Ярмолюк Тетяна 17. 
В цій грі питання було тільки в одному: скільки голів зможуть забити ковельчанки. Молодий склад «Легіону» проявив себе з найкращого боку і відстояв перший тайм тільки з одним пропущеним м ячем. У другій половині дещо втомлені лучанки пропустили ще три голи, в той час як їх суперниці не надто напружуючись забронювали собі місце у півфіналі.

«Тома» (В-Волинський) – «Військовий ліцей» (Луцьк) – 0:3 (0:3)
Голи: 0:1 Назарук Ангеліна 3, 0:3 Шпак Лідія 4,6. 
Хоча команда ліцею уперше бере участь у змаганнях під егідою Асоціації міні-футболу, уболівальникам добре знайомі гравці цього клубу своїми виступами за команду ВНУ. Бліц-кріг у виконанні ліцеїсток був бездоганним: у перші шість хвилин матчу було забито три м ячі! «Тома» не зуміла оговтатись після такого дебюту, а тому матч так і закінчився з рахунком 3:0 на користь військового ліцею.

«Легіон» (Луцьк) – «Ковельчанка» (Ковель) – 0:4 (0:2)
Голи: 0:1 Шум Ганна 3, 0:2 Бабарика Олена 10, 0:3 Шум Ганна 12, 0:4 Смаль Тетяна 18. 
«Ковельчанка» є традиційним незручним суперником для «Легіону»: ще жодного разу лучанки не святкували бодай нічиї у грі зі своїми землячками. Цей матч не став виключенням – ще одну перемогу у свій актив записала команда з міста залізничників.

«Легіон» (Луцьк) – «Ковельчанка» (Ковель) – 0:4 (0:2)
Голи: 0:1 Шум Ганна 3, 0:2 Бабарика Олена 10, 0:3 Шум Ганна 12, 0:4 Смаль Тетяна 18.
Попередження: Каращук Надія (Військовий ліцей) 
«Ковельчанка» є традиційним незручним суперником для «Легіону»: ще жодного разу лучанки не святкували бодай нічиї у грі зі своїми землячками. Цей матч не став виключенням – ще одну перемогу у свій актив записала команда з міста залізничників.

«Ковельчанка» (Ковель) – «Тома» (В-Волинський) – 0:2 (0:0) півфінал

Голи: 0:1 Бабарика Ніна 24 (з пенальті), 0:2 Смаль Тетяна 30. 
Для того щоб з ясувати хто гідний фіналу у цьому матчі знадобився додатковий час. Молода і амбітна володимирська команда ніяк не хотіла піддатися авторитету ковельчанок. Дещо суперечливий пенальті реалізувала голкіпер ковельської команди, а остаточно довела, що її команда сильніша Таня Смаль.

«Військовий ліцей» (Луцьк) «Легіон» (Луцьк) – «Легіон» (Луцьк) 1:0 (0:0) півфінал
Голи: 1:0 Назарук Ангеліна 19. 
Кубок області запам ятався глядачам тим, що усі без винятку команди були рівними по силі, претендували на головний трофей та зберігали інтригу. У протистоянні двох луцьких команд характер проявили ліцеїсти, які зуміли на останній хвилині основного часу забити переможний гол.

«Військовий ліцей» (Луцьк) – «Ковельчанка» (Ковель) – 2:1 (1:0)
Голи: 1:0 Шпак Лідія 8, 1:1 Шум Ганна 14, 2:1 Аршулік Вікторія 25.
Попередження: Шпак Лідія, Телебей Оксана(обидві Військовий ліцей), Сидун Інна (Ковельчанка).
На 28-й хвилині Бабарика Ніна не реалізувала дабл-пенальті. 

Фінал Кубку приніс найбільше емоцій та переживань. До останньої секунди було невідомо хто отримає головний трофей. Три жовтих картки, дабл-пенальті і вилучення тренера ковельської команди красномовно говорять про напругу цього матчу. Обидві команди продемонстрували волю та жагу до перемоги, але цього разу футбольна фортуна була прихильнішою до лучанок.


Отже, уболівальникам, що відвідали цього дня «Арена Сіті» нудьгувати не довелося: цікавий футбол, симпатичні дівчата, інтрига Кубку стали окрасою ігрового дня. У цьому році Кубок Волині залишився в Луцьку (перший минулого року отримали ковельчанки), а наступного року волинські футзалістки знову зійдуться у поєдинку за головний приз області. 

Переглядів: 1554 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 5.0/3 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024