Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Середа, 08.05.2024, 23:12
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2010 » Січень » 18 » Одна волинська команда вже гарантовано у півфіналі Кубку України
Одна волинська команда вже гарантовано у півфіналі Кубку України
12:25

16 січня у Луцьку, відбулися матчі 1\8 фіналу Кубку України з футзалу серед жінок. Волинська область в цьому сезоні представлена аж 4 (!) командами. Луцький «Легіон», «Ковельчанка» та «Горохівчанка», збірна ВНУ «Університет» увійшли у шістнадцятку кращих команд країни. За теорією ймовірності хтось з «волинської четвірки» міг отримати у суперники землячок і жереб таки звів у двобої дівчат з Ковеля та студенток ВНУ. «Легіону» дісталася київська «Спарта К», а горохівчанкам ДЮСШ Івано-Франківська. За регламентом змагань на етапі 1/8 переможець визначається за підсумками одного матчу, а тому пристрасті на майданчику кипіли надзвичайні.   

ВНУ «Університет» – «Ковельчанка»  (Ковель) – 6:7 (4:2)

Голи: 1:0, 2:0  Шпак Лідія 11, 13, 3:0 Ковальчук Іванна 15, 3:1 Василець Юлія 19, 4:1 Каращук Надія 25, 4:2 Івашенюта Ганна 30, 4:3 Каращук Надія (автогол) 38, 5:3 Каращук Надія 45, 5:5 Панцулая Натія 56, 59, 5:6 Зубчик Ольга 64, 5:7 Василець Юлія 67, 6:7 Кізей Людмила 70.

Івашенюта Ганна не реалізувала дабл-пенальті 46, 53, 58

Зубчик Ольга не реалізувала дабл-пенальті 59 (обидві «Ковельчанка»)

Попередження: Шпак Лідія (ВНУ Університет), Зубчик Ольга (Ковельчанка)

Дуже цікавий та непередбачуваний матч! «Ковельчанка», як команда вищої ліги вважалася фаворитом у цьому двобої, але вже у першій половині першого тайму поступалася своїм опонентам 3:0! Активність студенток давала свій результат, а от Ковель не демонстрував ані швидкості, ані обстрілу воріт суперниць, ані завзятої гри в обороні. Відрив у три м ячі зберігався майже увесь перший тайм і тільки гол Івашенюти дещо підтримав настрій ковельчанок перед відходом з майданчику. У другому таймі далася взнаки коротка лава запасних «Університету» - дівчата почали «сідати» фізично. Правда, за сім хвилин на початку другої половини зустрічі воротар студенток спочатку допомогла скоротити рахунок своїм суперницям, невдало упустивши м яч з рук, а потім реабілітувалася, забивши другий гол у ворота ковельчанок. Річ у тому, що Надія щоразу потужно, в стилі голкіпера «Волині» Ісси Ндойє, руками вводила м яч у гру, а її ковельська колега два рази не змогла зафіксувати круглого. Але втома все більше та більше тиснула на «Університет», помилки в обороні призводили до фолів і вже з 46-ї хвилини почалися дабл-пенальті у ворота студенток, але з чотирьох (!) спроб не було реалізовано жодної!   Рахунок 5:3 аж ніяк не задовольняв амбітних ковельчанок, а тому Натія Панцулая двома швидкими голами перевела гру в овертайм. Виснажені фізично дівчата з ВНУ не змогли протистояти чисельнішим силам Ковеля, а тому у додаткових п ятихвилинних таймах поступалися у два голи і лише перед фінальним свистком змогли звести загальний розрив у зустрічі до мінімального.

 

«Легіон» (Луцьк) – «Спарта К»  (Київ) – 5:0 (техн.)

 

Усе, що вимагалося від «смугастих» це вийти на майданчик та по свистку арбітра торкнутися м’яча. На жаль, фінансові труднощі не дозволили столичному клубу відвідати наше місто і продемонструвати гру однієї з кращих команд вищої ліги. Капітан «легіонерок» Олена Хомич вивела п’ятірку і глядачі оплесками привітали «безкровний» вихід луцької команди у 1/4 фіналу. А щоб ігровий запал не пропадав даремно «Легіон» провів товариську зустріч з командою «Університету», які після відпочинку знайшли сили ще для двох 15-хвилинних таймів. До студенток приєдналася Ольга Зубчик з «Ковельчанки», і це було приємно, адже ті пристрасті, що кипіли півгодини тому, зразу залишилися у минулому, і після кожної гри дівчата залишаються приязними товаришами. Цей поєдинок став товариським і по духу, і по рахунку 2:2. «Легіон» дав можливість пограти молодим новачкам команди Назарчук Руслані та Овсійчук Яні, які вже закріпилися в основному складі. Дебютували і зовсім юні 14-річні  Настя Сафонюк та Яся Бойко, які будуть здобувати перемоги у майбутньому. А голами відзначилися досвідчені «патріархи» «Легіону» Оксана Кихтюк та Олена Хомич.

Матч «Горохівчанка» (Горохів) - ДЮСШ-1 (Ів-Франківськ) перенесено на 21 січня. А примхливий жереб випав так, що у 1/4 фіналу зустрінуться «Легіон» та «Ковельчанка». І з одного боку шкода, що одна за волинських команд припинить боротьбу за Кубок, а з іншого, як мінімум одна волинська команда гарантовано отримує місце у півфіналі! Матчі чвертьфіналу відбудуться 27 січня у Ковелі та 16 лютого у Луцьку.

Переглядів: 684 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024