Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Четвер, 09.05.2024, 03:21
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » 2010 » Січень » 27 » Штрафи та дискваліфікації
Штрафи та дискваліфікації
12:36

Нове керівництво Федерації футболу Волині досить жорстко взялося за вирішення проблеми неспортивної поведінки гравців на полях та ігрових майданчиках. Саме тому вже перше змагання 2010 року – чемпіонат Луцька з міні-футболу – відбувається з нововведеннями, що стосуються штрафних та дисциплінарних санкцій. Першим на розгляд оргкомітету турніру потрапив матч між командами «Ветеран-Лучеськ» та «Вотранс-ЛСТМ». Особлива увага була прикута до інциденту, який трапився на 40-й хвилині гри, коли за систематичне порушення відстані під час розіграшу м’яча арбітр матчу Ярослав Чисюк попередив гравця «ветеранів» Сергія Круковця, продемонструвавши йому жовту картку. Оскільки це означало, що наступний матч футболісту доведеться пропустити, Сергій досить емоційно відреагував на таке рішення рефері. Лише за допомогою своїх товаришів по команді, а також суддів Круковця вдалося заспокоїти.

На засіданні оргкомітету було зазначено, що у цьому моменті арбітр Ярослав Чисюк повинен був продемонструвати гравцеві червону картку, а не жовту. Одноголосним рішенням суддю відсторонили від обслуговування матчів чемпіонату міста на один тур, а гравця Сергія Круковця за грубі випади та нецензурні вирази на адресу арбітра оштрафовано та дискваліфіковано на три гри.

Також штраф повинен сплатити і капітан «Ветерана-Лучеськ» Василь Кохановський, який протягом матчу некоректно поводився по відношенню до арбітрів та офіційних осіб АМФВ та ФФВ. Крім фінансового покарання капітан «ветеранів» спостерігатиме за грою своїх товаришів з трибуни у наступних двох матчах.

Знову у центрі уваги представник «Ветерана» був і у наступному матчі цієї команди проти «Зміни». Гра, яку більш досвідчений колектив відверто провалив, програвши з рахунком 3:9, закінчилася черговою сутичкою футболістів та рефері. Найбільш активний у цьому «спілкуванні» Ярослав Комзюк за рішенням оргкомітету наступні три гри пропускатиме, а також повинен сплатити штраф згідно регламенту про проведення чемпіонату міста.

І, зрештою, останнім дискваліфікованим та оштрафованим став Роман Філь з «Лище».  Під час матчу з «Ісідою» гравець вирішив самотужки розібратися з суперником, який поводився досить жорстко проти нього під час гри, за що також отримав двоматчеву дискваліфікацію та штраф.  

 

Переглядів: 710 | Додав: futsalvolyn | Рейтинг: 5.0/2 |
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024