Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області
Четвер, 02.05.2024, 12:29
Вітаю Вас Гість | RSSГоловна | Реєстрація | Вхід
АМФВ
Головна » Архів матеріалів
Корпоративна Ліга Луцька-2010-2011 років
6 тур
18 червня (субота)
10.00   Епіцентр – Унікредит
11.00   Смарт Логістікс – Луцьктепло
12.00   Волиньагротех – Модерн-Експо
 
7 тур
19 червня (неділя)
09.00   Унікредит – Луцьктепло
10.00   Модерн-Експо – Смарт Логістікс
11.00   Епіцентр – Во ... Читати далі »
Переглядів: 632 | Дата: 14.06.2011 | Рейтинг: 4.8/4

На фініші першого кола Корпоративної Ліги Луцька вболівальники побачили відразу дві сенсації. Почався останній тур з досить закономірного підсумку протистояння «Волиньагротеху» та «Унікредиту», але не зовсім закономірного результату гри – 11:0 на користь синьо-білих («агротехи» вийшли на цей матч у новій клубній формі від фірми Joma). Хоча у першому таймі «банкіри» усіляко намагалися протистояти опонентам, пропустили лише два м’ячі, але у другому чомусь зупинилися, не реалізувавши кілька моментів, і отримали ще дев’ять голів у власні ворота.
І ось після цієї гольової феєрії почалися справжні сенсації. «Смарт Логістікс» без Василя Власюка та Олександра Кривого спробував обіграти бойовий склад «Епіцентру». Не вийшло… Емоцій почали вирувати вже наприкінці першої половини, коли за другу жовту картку майданчик залишив Микола Глушаков. На лавці запасних залишався лише один запасний гравець і в такому обмеженому складі довелося протистояти повному комплекту «будівельників». До речі, са ... Читати далі »
Переглядів: 804 | Дата: 12.06.2011 | Рейтинг: 5.0/2

Після двох звітних турів Корпоративної Ліги Луцька, які відбулися у минулі вихідні, на вершині турнірної таблиці відбулися суттєві зміни. Перемога над головним на той момент опонентом «Волиньагротехом» та досить важко здобутий успіх у матчі з «Епіцентром» дозволили «Луцьктеплу» стати одноосібним лідером чемпіонату. Матч з «агротехами» зовсім був схожим на протистояння лідерів. Ще в першому таймі команди встановили остаточний рахунок у матчі (1:5) і усю другу половину намагалися змінити цифри на табло, але безуспішно. Відзначимо, два голи Сергія Ліщука, який фактично своїми двома влучними пострілами та участю в інших гольових комбінація зробив найбільший внесок в успіх «тепловиків». А ось у четвертому турі роль головного бомбардира команди Ярослава Русина на себе взяли одразу двоє -  Петро Павлюк та Олександр Антипенков. Перший відзначився у воротах «Епіцентру» хетр-триком, другий – дублем. Щопр ... Читати далі »
Переглядів: 689 | Дата: 07.06.2011 | Рейтинг: 5.0/2


У суботу та неділю на шанувальників міні-футболу в Спортивному комплексі «Арені Сіті» чекають відразу два ігрових дня – учасники Корпоративної Ліги Луцька проведуть матчі третього та четвертого турів. Центральною грою уік-енду стане протистояння двох лідерів «Волиньагротеху» та «Луцьктепла», які поміряються силою у суботу. А в неділю на «агротехів» чекає ще один цікавий і непростий суперник – «Смарт Логістікс». Отже, запрошуємо усіх відвідати ігри КЛЛ!
Переглядів: 771 | Дата: 31.05.2011 | Рейтинг: 5.0/3

Після двох турів на вершині турнірної таблиці закріпилися два колективи. «Волиньагротех» та «Луцьктепло» мають по дві перемоги в активі і зелено-білі обходять старих знайомих опонентів лише за кращою різницею забитих та пропущених голів. Таку перевагу «агротехи» здобули після розгромної перемоги над «Епіцентром». П’ять голів у ворота представників будівельного гіпермаркету і жодного пропущеного! Покер на рахунку Леоніда Баранцева, який очолив перегони бомбардирів.
Досить несподівано завершилася перша половина матчу другого лідера «Луцьктепла» та «Унікредита». Банкіри в особі Юрія Куделі дали справжній бій суперникові і завершили 20-хвилинку на власну користь – 2:1. Обидва м’ячі у ворота Анатолія Хомича провів саме капітан банкірів. Але у другому таймі ситуація на майданчику дещо змінилася. Вже відразу після перерви Петро Павлюк провів свій другий м’яч у грі, його почин під ... Читати далі »
Переглядів: 751 | Дата: 30.05.2011 | Рейтинг: 5.0/3


Минулих вихідних в усіх школах Луцька пролунав останні дзвінок, а в  «Арена-сіті» відбувся заключний етап чемпіонату з футзалу серед збірних шкіл під назвою "Адреналін Ліга". Цього разу найстарша вікова група (1995-96 р.н.) змагалась за головний трофей турніру, що віншував пілотний проект, започаткований керівництвом «Адреналін Сіті» та Асоціацією міні-футболу (футзалу) Волинської області за підтримки Головного спонсора Волинської обласної дирекції Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль» ... Читати далі »
Переглядів: 825 | Дата: 30.05.2011 | Рейтинг: 4.3/3

У минулу неділю в Спортивному комплексі «Арена Сіті» відбулися матчі першого туру нового турніру під егідою Асоціації міні-футболу (футзалу) Волинської області, який отримав назву Корпоративна Ліга Луцька. Шість команд, які складені суто з працівників компаній, вестимуть боротьбу за головний трофей турніру. Попереду – ще дев’ять турів, за підсумками яких буде визначено чемпіона та призерів КЛЛ.
У матчі відкриті змагань зійшлися переможець Чемпіонату Луцька у другій лізі «Модерн-Експо» та учасник першолігових міських баталій «Волиньагротех». Зелені зусиллями Сергій Зінчука відкрили рахунок, але Андрій Паридубець та Павло Цалай вивели «Модерн-Експо» вперед. До перерви залишалися лічені секунди і Роман Столярчук встиг скористатися відведеним часом і встановив паритет – 2:2.
У другому таймі червоні спробували знайти ключі до воріт суперника, які захищав Юрій Гаврилюк. Але ... Читати далі »
Переглядів: 1056 | Дата: 23.05.2011 | Рейтинг: 4.0/4

30 квітня наш представник у плей-офф чемпіонату України у першій лізі зустрічатиметься з переможцем групи Б «СумДУ» у боротьбі за нагороди першості. Найсильніший колектив зі Сходу нашої держави вже за тиждень після першого двобою прибуде на матч-відповідь до Ковеля. Фактично, саме у столиці волинських залізничників і буде з’ясовано, хто вийде до фіналу. Сподіваємося і віримо, що це буде саме «Шанс-Авто».
В іншій парі плей-офф зійдуться переможець Західної зони чернівецький «Меркурій» та «Продексім» з Херсону.
Переглядів: 694 | Дата: 21.04.2011 | Рейтинг: 3.6/5

Першим переможцем Датагруп-Кубку Луцька з міні-футболу (футзалу) став колектив під назвою «НЛМ». Об’єднана команда учасників Чемпіонату Луцька у першій лізі («Нова лінія» плюс «Майдан»), ще й посилена декількома гравцями команд з елітного дивізіону, своє максимальне завдання на турнір виконала на усі сто відсотків. У півфіналі було зупинено «Ветеран-Лучеськ», який до середини другого тайму цього матчу не тыльки тримався, а й намагався переломити хід гри. Але під кінець не вистачило концентрації та сил і перевага «НЛМ» у рахунку стала досить значною – 7:2. 
Суперником «НЛМ» у вирішальному матчі Датагруп-Кубку Луцька став «Автотурист», який за 6,7 секунди до фінальної сирени вирвав перемогу у «Мадага ... Читати далі »
Переглядів: 1021 | Дата: 18.04.2011 | Рейтинг: 5.0/5


Битви у фіналі не вийшло. Відкритий чемпіонат Луцька серед ветеранів 35 років та старші завершився впевненою перемогою «Володимирівки». В півфіналі цей колектив залишив без путівки до вирішального поєдинку команду, яку називали основним фаворитом. «Підшипнику» не вистачило, мабуть, везіння і у підсумку поразка 3:7. Відзначимо, що головною дійовою особою цього протистояння у складі червоно-білих був Ігор Чепелюк. Відзначився цей захисник чотири разу, причому тричі у воротах суперника і один гол після рикошету забив у власні ворота. Але одного Ігоря з його цілеспрямованістю «Підшипнику» виявилося недостатньо.
Напарником «Володимирівки» у фіналі став колектив «Міміно», який лише у серії післяматчевих пенальті взяв верх ... Читати далі »
Переглядів: 1336 | Дата: 18.04.2011 | Рейтинг: 5.0/2

« 1 2 3 4 5 ... 31 32 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Лічильник

Copyright MyCorp © 2024